Vilka är de olika typerna av Auto Fel?

När en konsument köper en bil, bör personen få ett transportmedel som är pålitlig, säker och fri från auto defekter. Ibland, efter försäljningen, kan ägaren få ett fel i fordonet oavsett om bilen är ny eller begagnad. Auto defekter kan vara tidskrävande, dyrt och frustrerande för den som har köpt bilen.

Automobiles kan ha brister som kan ha hänt under tillverkning, vid den affärsuppgörelse eller med den ursprungliga ägaren när det gäller ett begagnat fordon. När en person köper en bil från en återförsäljare, bil eller lastbil kan komma med en fullständig eller begränsad garanti. Om bilen är en äldre begagnade fordon med alltför miles, kan bilen inte omfatta en garanti plan. Det är upp till konsumenten att kontrollera garantivillkoren för täckta brister i fall fordonsindustrin har problem efter försäljningen är avslutad. En av de typer av auto defekter är färg fel som uppstår när färgen på en bil sprickor, peeling eller bleknar, som påverkar utseendet av fordonet och orsakar rost. Detta skulle kunna inträffa under tillverkning när fordonet var målat, såsom ett fel i ansökan och beläggning process. Ofta målar fel är svåra att bevisa och tillverkaren får skylla miljö irritationsmoment såsom salt spray i ett kustområde eller andra yttre faktorer kontaminering. Konsumenten kan behöva få en expert bil färg för att studera måla fel och ge ett yttrande om orsaken.

Andra auto defekter inkluderar säkerhetsproblem, som kan få allvarliga konsekvenser om konsumenten eller tillverkaren inte upptäcka defekter. Exempel på säkerhetsbrister är problem med säkerhetsbälten, krockkuddar eller dörrlås. Om begränsningar i ett fordon inte sprids eller begränsar rätt sätt, kan detta orsaka allvarlig kroppsskada eller dödsfall. Defekta strålkastare finns också en annan typ av säkerhet fel som kan resultera i skador på föraren eller passageraren på grund av att föraren inte kan se.

Mekaniska brister kan också leda till allvarliga skador eller dödsfall och inkluderar defekta bromsar , motorn startar, tillfälligt misslyckande och delar som överhettas. Andra typer av mekaniska auto fel bilar som deformationszoner efter stöt istället motstå kollisionen och fordon som saknar funktioner som borde vara standard för att förhindra en olycka. Om tillverkningen blir medveten om att bilar har dessa problem, kan framställningen utfärda ett återkallande på fordonet och kontakta ägaren så att ägaren kan föra fordonet för reparation.

Det är viktigt att som konsument att alltid kontrollera varje bil innan man köper den samt begära kopia av fordonets kraschen för att se om fordonet var inblandade i eventuella vrak. Om någon hittar några större fel i ett fordon efter försäljning som inte kan fastställas, kan dessa brister omfattas av Lemon lag. The Lemon lag är en lag som stiftades för att hjälpa personer som har defekta fordon, eller "citroner," få ett annat fordon eller pengarna tillbaka om fordonet uppfyller vissa riktlinjer. När ett ärende inte kan lösas genom att kontakta återförsäljaren eller tillverkning, kan konsumenten vill diskutera frågan med en advokat som specialiserat sig på auto fel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.