Vad ska jag göra om jag får en Traffic Ticket?

Om du får en trafik biljett efter en rörlig kränkning, kan du behöva avsäga dig till vissa realiteter. Trafiken biljett kommer att innehålla en viss domstol datum och plats, och du måste komma till någon form av upplösning till den domstol vid denna tidpunkt. Detta kan innebära att avstå från din rätt till en förhandling och betala de fastställda bötesbeloppet för ditt brott. Du kan också välja att arbeta fram ett avtal med åklagarmyndigheten och accepterar att delta trafik skolan. Du kan även hyra en advokat och kamp biljetten i domstol om du verkligen tror att den tjänsteman som gjort en felaktig bedömning.

Det största problemet med att bekämpa en trafik biljett i domstol är hemma domstol fördel. En officer har avlagt vittnesmål inrymmer betydande vikt, och få domare är angelägna om en svarandens invändning att bortse från det och tror att hans eller hennes sida av historien. Du har rätt att bekämpa en trafik biljett i domstol, men den enda riktiga fördelen är en möjlig minskning av allvarliga brott och en mer artig förfrågan att delta i trafik i skolan. Eftersom det finns en terminsavgift bifogas många trafik skolor, lägger det i allmänhet till en nedsättning av böterna med några poäng läggs till din totala färdregistreringen.

Några juridiska experter menar att avstå från dina rättigheter och betala den fastställda bötesbeloppet kan vara den dyraste vägen att följa. Utmanande biljetten i domstol kan också vara ett dyrt och om inte åtal att överväga. Det bästa kan vara att kontakta åklagarmyndigheten och utarbeta en grund del inför domstolen datum. Villkoren för denna grund kan omfatta trafik skola i utbyte mot en lägre böter och färre punkter på din färdregistreringen. När det gäller rörliga kränkningar utan skador på fordon, människor eller egendom kan du inte rapportera en trafik biljett direkt till ditt försäkringsbolag, men det betyder inte att de inte kommer att få reda på det. Många stater har allianser med andra stater att rapportera trafiköverträdelserna till en gemensam databas. Ett försäkringsbolag har rätt att konsultera databasen eller andra liknande den för att avgöra eventuella justeringar till försäkringstagarnas försäkringar priser. Du behöver inte nödvändigtvis frivilligt så, men du kan inte förneka dess existens heller. Några mindre trafik biljetter kan inte ha en skadlig effekt på din försäkring pris, men mer allvarliga brott såsom vårdslös körning eller DUI kan definitivt höja premierna eller ens sätta stopp för din täckning.

Om du bara har en trafik biljett för ett mindre brott och är överens om att gå trafik skola bör det finnas lite skador på din färdregistreringen eller din försäkring betyg. Kontrollera din försäkring noga dock att se om det finns ett specifikt protokoll för att följa om du inte får en trafik biljett. Även om du inte behöver lämna in en ansökan om eventuella skador, kanske du vill komma rena om biljetten innan försäkringsbolaget upptäcker det på egen hand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.