Vad ska jag göra med en överhettad bil?

en överhettad bil kan orsaka en stor panik. Några av anledningarna till att bilarna överhettas innehåller en motor som inte kan effektivt skingra värme, kylvätska som runnit ut, en sprucken mössa sigill, eller en bil som behöver olja. Genom att få ner denna lista av möjligheter, kan du försöka fastställa orsaken till en överhettad bil. Det finns ett par saker som kan göras för att temporärt stoppa en överhettad bil. Denna taktik kommer att arbeta tills du kan ta bilen till en bensinstation för att ta reda på den verkliga orsaken till problemet. Först höja temperaturen inne i bilen genom att vrida upp alla bilens värmare. När du ökar värmen inne i bilen, ytterligare motorns värme blir effektivt extraheras.

Om uppvärmning knep inte fungerar, kan du lägga till en kopp (236. 5ml) vatten till bilens kylarvätska tank. Även detta kommer att försvaga frostskyddsvätska, kommer det svalt även din bil ner tillräckligt för att fungera. Självklart, om du har kylarvätska, lägga en del av detta att tanken är en bättre idé. Om din bil verkar ha tillräckligt med kylarvätska redan, kan problemet bero på en blockerad slang. Du ska bara ta bort frostskyddsvätska slangen om du vet var den är belägen. När en slang tas bort, kan du titta i det för att avgöra om slangen är blockerad. Genom att blåsa in i slangen, bör du kunna för att driva bort eventuella hinder. Genom att gå igenom alla dessa tips en i taget, du bil borde sluta överhettning. ska en överhettning bilen inte ignoreras alltför länge. Varje bil som fortsätter att överhettas varje gång det körs är en bil som kan ha olika bakomliggande problem. I detta fall kan endast en välutbildad mekaniker fastställa orsaken till en överhettad bil. Även om du aldrig har haft att göra med en överhettad bil, är det en bra idé att vara förberedd på denna typ av incident.

Carry en ficklampa, frostskyddsvätska, och en extra flaska vatten med dig hela tiden. Detta sätt, om din bil börjar överhettas, kommer du att kunna åtgärda problemet. När en bil börjar överhettas på en ödslig eller farlig väg, kan du inte försöka fixa din bil direkt. I detta fall är det bästa du kan göra för att ringa ett dragfordon företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.