Vad är några alternativa bränslen?

gas fortsätter priserna att stiga till all-diskant tid och fler amerikaner rop på minskat beroende av utländsk olja, har biltillverkarna börjat ta itu med konsumenternas önskemål om ett alternativt drivmedel (AFV). En mängd olika bilmärken och modeller har fått en ny design som ett alternativt drivmedel och finns nu tillgängliga. 2007 års tillverkning året innefattar alternativa bränslen sedanmodeller, lastbilar, mini-vans och sport nyttofordon, med mer fler märken och modeller planeras att komma. Med nya regeringen utfärdade skattelättnader fungerar som incitament för konsumenterna att köpa ett alternativt drivmedel, är stridsfordon få mer uppmärksamhet än någonsin tidigare. är ett alternativt drivmedel definieras som fordon konstruerat för att arbeta på åtminstone en form av alternativa bränslen, eller en energikälla som inte härrör från petroleum. Det är flexibla bränsle fordon och dubbla bränslecellsbilar närvarande inom tillverkningsindustrin status, tillsammans med hybrid-elektriska motorer och biodiesel motorer. De vanligaste alternativa drivmedel i USA är flexibel drivmedel (FFV).

Flexibla bränsle fordon som är konstruerade för att köras på både bensin och E85, en etanolbränslet. Motorn kan växla mellan de två, som ger föraren kontroll över vilken typ av bränsle som används, tillsammans med förmågan att driva fordonet när alternativa bränslen är inte tillgänglig. Fler och fler tankstationer lägger E85-pumpar till sina stationer, men många har ännu inte konvertera befintliga pumpar, vilket gör det ibland svårt att hitta bränsle när det behövs. De flesta tillverkare, inklusive Chevrolet, Ford, Honda, och Chrysler, göra flexbränslefordon som ser ut precis som bensin bara versioner, men har de nödvändiga motorn, för att bränsleledningar, och andra komponenter i arbetet med E85. Den hybridelfordon är ett alternativt drivmedel som kombinerar användning av el med bensin om makten. Motorerna i dessa fordon använder mindre bensin och köra mer effektivt vid låga hastigheter, tomgång och acceleration genom att utnyttja elkraft i stället för bensin. För närvarande är Honda, Toyota och Lexus tillverkning hybridelprodukter sedanmodeller, och Chevrolet tillverkare två hybridelprodukter motor lastbilar. kan ett alternativt bränsle fordon med biodiesel motorn drivas med biodiesel bränsle, som kommer från vegetabiliska oljor och animaliska fetter i stället för olja. Biodiesel bränsle brinner renare än oljebaserad diesel. Biodiesel är ännu inte en allmänt använd form av alternativa bränslen, eftersom biltillverkarna inte motorer garanti diesel tankas med biodiesel. Konstruktionsarbete och produktionsteknik undersöks, kan biodiesel bli ett bättre alternativ i framtiden.

Också andra strömkällor närvarande undersöks kan öka möjligheterna för en ny typ av alternativa drivmedel. Vatten, luft, och solenergi är några potentiella energikällor för fordon. Under tiden, flexifuel-och hybrid-elektriska motorer blir lätt tillgängliga. Vissa fordon har tillverkats med flexifuel-motorer sedan sent 1990-talet, men många märken och modeller finns tillgängliga från 2004 tillverknings år och på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.