Vad är ett eldrivet fordons Konvertering?

En elbil omvandling är en process som ersätter en standard motor motor med ett elektriskt system. Åtminstone i teorin, kan detta göras på alla motorfordon, men det är vanligast att använda en bil. Den konverterade fordon kör sedan antingen som ett rent elektriskt eller hybridmodell, minskar de löpande kostnaderna men som begränsar den högsta hastighet och avstånd som kan köras utan att "tanka. " Det viktigaste steget i en elbil omvandling att ta bort motorn och ersätta den med den elektriska delar. Dessa inkluderar batterier, en laddare, en makt styrenhet och en elmotor. Konverteringen kommer också att behöva extra utrustning för att kunna makt att bilens egenskaper såsom värmesystemet. De olika komponenterna måste sedan vara ansluten och kontrolleras genom elektriska kretsar. Det är möjligt att göra en elbil konvertering själv snarare än kontraktet ut processen. Det ofta kommer att spara någonting i storleksordningen en tredjedel av priset. Experter råd med en gemensam och relativt grundläggande fordon om du inte har en särskilt stor budget. Många utför hem omvandlingar finner det mycket ekonomiskt att köpa en bil där motorn har misslyckats, men bilen är annars arbetar. För konverteringar som utförs av lekmän, är det oftast inte praktiskt att använda ett fordon med automatisk växellåda.

Efter en elbil konverteringen är klar, är den allmänna driver processen i stort sett samma. Det finns dock en risk att skada motorn via över-revving. Det är troligast i ett fordon med en sändning där föraren håller sig till första eller andra redskap bara. Förare av nyligen konverterade elbilar bör därför vara särskilt noga för att använda lämpliga redskap vid alla tillfällen.

Vissa företag marknad elektriska kit fordon konvertering. Dessa säljs på grundval av att ha allt du behöver för att utföra din egen konvertering. Innebär emellertid skiftande karaktär som många tycker att de behöver extra utrustning som inte finns i dessa kit. Det finns också risk för att köpa en sådan sats kommer att vara något billigare än att köpa komponenterna separat.

En viktig sak att komma ihåg när de utför en elbil omvandling är effekten av vikt. Den sammanlagda vikten av batterierna normalt mätas i hundratals pounds. Denna vikt måste vara adekvat fördelade för att undvika styrning problem. Beräkningarna för denna fördelning måste ta hänsyn till effekten av att förlora vikt av den ursprungliga motorn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.