Vad är en utökad Vehicle garanti?

En utvidgad fordon garanti är en garanti för att ett fordon kommer att fortsätta att fungera korrekt under någon tid efter försäljning, och att om den har brister eller går sönder på vissa sätt den kommer att tas om hand gratis. En utvidgad fordon Garantin gäller därför att den täcker en bil när den säljs, medan de grundläggande garanti i sig är bara det att bilen säljs i funktionsdugligt skick. Ofta människor tror att det finns en skillnad mellan ett fordon garanti och ett utökat fordon garanti, men villkoren är nästan alltid används omväxlande i USA och Kanada. Den form av en utvidgad fordon garanti kan variera kraftigt, beroende på återförsäljare eller garant för garantin. Allmänhet de kommer att täcka ett fordon för en viss tid, ofta tre till fem år, eller för en viss antalet körda miles, beroende på vilket som inträffar först. Det vanligaste fordonet utökade garantin täcker eventuella brister eller problem som uppstår genom normalt bruk, t. ex. en motor som är överhettning, eller ett bälte som skakat loss.

Med bara några få undantag, en förlängd garanti fordon kommer inte att omfatta problem utanför normal användning. En person som använder sin bil mycket mer än vad det är tänkt att stå emot, som att ta det körning i terräng på en längre resa genom öknen, till exempel, kommer troligen att ha brutit mot sina garanti, och alla skador som uppstår kommer inte att omfattas . På samma sätt agerar "för Gud" i allmänhet inte omfattas av en förlängd fordon garanti, så en truck som är skadad av en tornado täcks inte av garantin.

På samma sätt kommer ett fordon garanti allmänhet inte täcker Byte av delar som förväntas slitas ut eller slits ut. Till exempel, även om däcken kommer att bära ner till en punkt där de skulle vara farligt att köra på i god tid innan de flesta garantier upphör att gälla, reparera dem är vanligtvis inte omfattas av en garanti. På samma sätt finns delar som tändstift eller oljebyten som inte omfattas av de flesta garantier. Det finns många olika nivåer av kvalitet när det gäller en längre fordon garanti. Flesta garantier erbjuds av underleverantörer tredje part, som säljs av generalagenten. Som ett resultat av dessa tenderar att vara den billigaste garanti finns för att locka köpare. Detta pris kan vara frestande, men när reparationer behövs ett antal dolda kostnader kan plötsligt. Till exempel kommer många garantier utesluta vissa högkostnads-delar från deras garanti, och kan kräva att köparen att använda de mekaniker eller shoppa önskemål garanti garant.

En dyrare utvidgas fordon Garantin kan kännas som ett slöseri med pengar från början, men i längden kan det faktiskt spara pengar. En försäkrad utökade fordon garanti gäller i allmänhet de faktiska butiken kurs, och ger köparen rätt att välja vilken affär de vill att deras reparationer utförda på. Dessutom kommer denna typ av garanti täcker ofta mer än en billigare garanti, och kommer att ha mycket få ökade kostnader, med undantag för ett klart och tydligt ut avdragsgill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.