Vad är Independent Rear Suspension?

Independent rear suspension är en konfiguration av bil och lastbil fjädringssystem som gör det möjligt för varje hjul på en axel att röra sig i vertikal riktning oberoende av andra. En suspension organisation av denna typ gör det möjligt för varje hjul för att reagera på ojämn vägförhållanden på ett mer effektivt sätt. Oberoende bakre upphängning är en av fyra fjädringssystem för närvarande är i allmänt bruk och ofta favoriseras av särskild tillverkare.

Även om många olika märken och modeller av fordon använda sig av oberoende front fjädringssystem, användning av en oberoende bakhjulsupphängning systemet är inte lika populär. Men stora tillverkare såsom Ford Motor Company i USA använder ofta bakhjulsupphängning modellen. Konsumenter som föredrar att köpa märken och modeller som inte använder sig av IRS design kan välja att köpa oberoende bakhjulsupphängning kit och få dem installeras i stället för andra axeln konfigurationer. Det finns ett par fördelar som är förknippade med användning av en oberoende bakhjulsupphängning. En fördel har att göra med ett smidigt rida. Eftersom hjulen kan fungera oberoende av varandra, kan ett hjul absorbera vibrationer av en ojämn vägsträcka utan att dela rörelsen med hjulet som finns på den motsatta änden av axeln. Människor som åker i baksätet på en bil utrustad med en ATV oberoende bakhjulsupphängning kommer att få mest nytta, även om föraren och alla andra passagerare i framför fordonet märker också kvaliteten på ritt. En annan anledning till att gå med oberoende bakhjulsupphängning har att göra med hanteringen förmåga fordonet. Navigera vägar som är skilda med dopp, är slitna delar av trottoaren, eller gropar mycket lättare när fordonet är utrustat med en IRS-system. Detta kan vara speciellt viktigt för personer som använder sina fordon i arbetssituationer, till exempel byggnadsarbetare som rutinmässigt transport verktyg i bilen och kan komma att gå över ojämn terräng för att nå en byggarbetsplats.

Arbetet med att hantera en oberoende bakhjulsupphängning konvertering är inte en uppgift som normalt uppnås genom hem mekanik. Installationen av bil eller lastbil oberoende bakhjulsupphängning uppmanar till användning av intrikata utrustning som finns i garage och andra typer av transporter centers. Dessutom datateknik som finns på många moderna verkstäder gör det möjligt att kontrollera balansen och omfattningen av förflyttning av hjulen på axeln på ett sätt som helt enkelt inte är möjligt i en hemmiljö.

Många butiker har möjlighet att hjälpa kunder med att skapa och installation av en kund oberoende bakhjulsupphängning system. Kit kan ändras något, eller ett begagnat fjädringssystem kan skördas från hanteras som skräppost fordon att använda som grund för ändringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.