Ska jag köpa en manuell eller automatisk Car?

När du väljer en manuell eller automatisk bil är det viktigt att veta vad orden betyder. En automatisk bil hänvisar till automatisk växellåda, som övergår till de flesta redskap utan din hjälp, och utan behov av en tredje pedal, kopplingen, att flytta från en växel till en annan. En manuell växellåda innebär att du måste lära dig att använda en koppling till övergång från en växel till en annan, därför använder båda fötterna att köra bilen. I huvudsak är ni shifter, i stället för överföringen gör detta åt dig. En del tycker liten skillnad i manuell eller automatisk bilar. De kan lätt övergång mellan en metod för att köra till den andra och har en bra känsla för när man ska använda kopplingen att växla. Manuellt växlade bilen är oftast billigare, oftast innebär billigare reparationer, och kan vara till hjälp i vissa bilar där mycket skiftande mellan redskap krävs. För de flesta människor gör valet av en manuell eller automatisk bilen är mycket individuell.

allmänhet en skicklig förare kan flytta växlar snabbare än en automatisk växellåda gör. Så till exempel om du downshifting bromsa din hastighet på en brant backe, kan du göra det snabbare än en automatisk bil. Såvida du faktiskt kan flytta in i låg växel, en funktion i någon automatik också, bilen kommer att fortsätta att köra på en högre växel, och du måste använda bromsarna mer att sakta ner.

Andra människor tycker att valet av manuella eller automatiska är lätt eftersom de hatar körning sticka skift eller manuella växellådor. Såvida du inte gör ett mycket specialiserat arbete, som att köra terräng i lastbilar eller alla terrängfordon (ATV), bekvämligheten med automatiska växellådor och inget extra att flytta är värd lite extra pengar. Människor kan ha försökt hålla sig förändringar i det förflutna och funnit dem alldeles för svårt att arbeta, och det tar lite mer skicklighet att lära sig att flytta utan slipning de redskap för din sändning. Om du inte är bra på det, kan du enkelt bränna ut en manuell transmission, så det kan göra bättre att välja en automatisk.

Actually, utom kanske racerförare och folk som kör industriella fordon, Det kan vara svårt att hitta en bil med manuell växellåda, särskilt en ny. Eftersom så många människor föredrar den lätthet med automatik, de är oftast finns på nya bilar partier. Det kan vara lättare att hitta en automatisk, och att behöva beställa en manuell växellåda kan minska din förmåga att förhandla om ett bra pris på en ny bil.

Å andra sidan, när du kan välja mellan manuell eller automatisk på mycket, kommer du att betala mindre nästan varje gång för en manuell växellåda. Ofta hittar du några av ekonomin bilar med käpp skift, och nästan inga andra speciella funktioner som luftkonditionering eller stereoapparater, kallas en demonteras eller grundläggande modell. Stor bil återförsäljare kan beståndet några manualer så att de kan göra reklam för ett betydligt lägre pris för en bil och ta in fler kunder.

Att välja mellan manuell eller automatisk är verkligen en fråga om urval, pris övervägande och komfort med körsätt. Manualer kräver mer fokus, mer fot handling och förmåga att lyssna på din bil samt titta motorvarvtalet att veta när du ska flytta. Automatik kräver lite mindre fokus, och kan vara bättre om du kör med hög människor (kanske gråt spädbarn), eller i trafiken med mycket start och stopp. Å andra sidan är det många som hävdar att när du lär dig att använda en käpp skift, det är en färdighet att du inte kommer att glömma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.