Kan jag få besökssiffror biljett på en parkeringsplats?

Vissa människor tror att du inte kan få en trafik biljett på en parkeringsplats, i synnerhet om att parkeringsplatsen är privatägd, t. ex. genom ett köpcentrum eller en kyrka. Varje stat bestämmer sina egna lagar om när du flyttar kränkningar kan nämnas, men det finns vissa fasta regler som gäller för både offentligt ägda och privata parkeringsplatser. Först kan du säkert få parkeringsböter, men vissa människor klass dessa som separata från trafik biljetter, och du kan även få din bil bogseras Om du parkerar olagligt eller i utrymmen avsedda för funktionshindrade när du inte har rätt taggar.

För det andra kan du nästan alltid få en trafik biljett på en parkeringsplats, och åberopas för andra brott, om du kör berusade. Du kan också få en trafik biljett på en parkeringsplats om du träffar en annan bil och försöker fly. Det är hit and run, eller minst "lämnar en olycksplats," och om du orsakar en olycka på en parkeringsplats och lämnar scenen, har ni brutit mot lagen.

Vanligtvis mest motorväg patrull officerare kommer inte att ge dig en trafik biljett på en parkeringsplats för att inte signal när du slår, eller strunta i en stoppskylt. Befäl brukar inte sitta på parkeringsplatser väntar för människor att göra rörliga kränkningar. Å andra sidan, parkeringsplatser står ganska intensiv körning, där du ska köra sakta och säkert för att undvika att träffa andra människor och bilar, och du bör vara säker på att lyda stoppskyltar, signal du har för avsikt att vända och liknande, så att du inte inte träffas av någon annan. Även om ditt tillstånd inte har särskilda lagar som gäller för körning i privata partier, är det förnuftigt att skydda dig själv och andra genom att lyda de lagar som de privata partiet.

Vissa stater bokstavera tydligt anges säker körning på privata parkeringsplatser. Virginia har till exempel statliga kod som avser att inte tillåta "vårdslös körning" på någon "uppfart eller lokaler i en kyrka, skola, fritids-anläggning eller verksamhet egendom öppna för allmänheten" och "i lokalerna hos någon industriell inrättning för parkering utrymme för kunderna, beskyddare, eller anställda. "Denna definition gör det ganska uppenbart att körningen som hotar andra kommer att innebära att du kommer tjäna en trafik biljett på en parkeringsplats om din körning märks.

Alla parkeringsplatser är privat egendom. Om du begår någon form av rörliga brott i en offentligt ägd parkeringsplats, såsom en kommunal skola eller framför byggnad som tillhör staten, dessa kan komma att behandlas som rör kränkningar som sker på allmän väg. I vilket fall, vare sig lagar finns i ditt tillstånd eller inte att definiera en säker körning på parkeringsplatser, hålla säkerheten för dig själv och andra i åtanke när du kör i någon parkeringsplats är sunt förnuft. Iakttagande av de bestämmelser i vägen, oavsett var du kör, hjälper dig att undvika möjligheten att få en trafik biljett på en parkeringsplats eller någon annanstans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.