Hur väljer jag det bästa begagnade bilar?

en begagnad bil eller en begagnad bil kan vara ett bra sätt att spara pengar på ett bilköp. När bilarna är helt nya, de flesta förlorar betydande värde så snart den är köpt. När bilen betraktas som en begagnad bil, även om det är i mint condition, kan det ha minskat i värde med flera tusen dollar. Att köpa en begagnad bil hjälper till att undvika denna fälla, och många människor att söka efter det bästa som passar alla deras krav på ett fordon. Det finns många sätt att välja bra begagnade bilar, och goda råd för någon som handlar för en begagnad bil är att göra en del forskning om vilken typ av bilar som står. Eftersom en begagnad bil kan vara några år gamla eller mycket gamla, är det en god idé att förstå olika märken och modeller funktion över tiden, och vilka fallgropar som kan förväntas med vissa biltyper.

Organisationer som Consumer Reports ® låt begagnade bilar som har bäst prestanda register, och de som har de sämsta. Detta kan ge konsumenter en uppfattning om vilka bilar sannolikt är minst problematiska. Internet kan vara ett användbart verktyg i detta avseende, eftersom det finns många forum på begagnade bilar. Tittar upp något liknande "problem med en 2004 Dodge Caravan" hjälper människor att avgöra om ägarna rapporterar betydande underhåll eller frågor funktion. En annan metod för detta är att prata med en mekaniker, som kommer att behövas senare i alla fall. En god allmän mekaniker kan ha några starka åsikter om vilka modeller som verkar hålla sig väl och som begagnad bilmodeller människor bör undvika. Det är oftast bättre att välja en mekaniker som inte förknippas med något återförsäljaravtal där bilen kan köpas. När jag talade till mekaniker, kommer bil köpare vill värva sina tjänster att göra en fullständig kontroll på någon bil du tänker på inköp. Det kan inte nog understrykas att det är viktigt att inte köpa en begagnad bil utan att ha en oberoende mekaniker bedöma det, inte ta ordet från den tidigare ägaren eller försäljaren under bilens driftförhållanden. Detta är särskilt viktigt när bilen säljs i befintligt skick och utan garanti. När en person köper en begagnad bil, om det inte kan bevisas att säljaren gjort bedrägliga påståenden om det finns det oftast ingen möjlighet att lämna tillbaka den. En fråga för många människor är om den bästa begagnade bilar finns på en handlare eller privat. Återförsäljare göra tenderar att ta mer betalt för sina bilar, och om det inte är en annan fördel att köpa en från en återförsäljare, som något slags garanti eller garanti på villkor, är det oftast billigare att köpa en begagnad bil från en privatperson. Detta innebär inte att köparen inte kan få finansiering, och det finns många online-företag som erbjuder lån för bilar oavsett var de köpts. Förmodligen det bästa sättet att avgöra om en bil ska köpas genom att först besluta om ett par bilar år och modeller. Vissa modeller kan endast vara tillgängliga via en återförsäljare, även personer som inte är i omedelbart behov av en bil kan vänta tills de hittar exakt vad de vill ha till försäljning från en privat säljare.

>

Ett sista råd till dem som letar efter den använda bästa bil är att det nu finns fordon rapport företag som kommer lista några olyckor eller större reparationer gjorts till bilen. Innan du beger dig ut dörren med det "nya" begagnade bilar, kanske folk vill kontrollera webbplatser som erbjuder olycksrapportering tjänst, som kostar lite pengar. Dessa tjänster kan hjälpa köpare avgöra om bilen har varit i några större olyckor, som kan sänka värdet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.