Hur väljer jag det bästa Tire Inflator?

ett däck inflationseffekt är oftast inget annat än en luftkompressor, även om det finns några särskilt utformade för pumpning av däck. Även en enkel handpump kan också fungera som ett däck inflater, använder man skulle ta mer tid och energi än de flesta människor skulle bry sig att spendera på uppgiften, särskilt när det gäller bil däck. De flesta bilägare söka automatisk trötta inflater är att hantera jobbet.

Commercial trötta inflationseffekt's, som de sett på bränslepåfyllning stationer, är oftast mycket starkare än en person behöver. De är utformade för att hantera flera fordon väldigt snabbt. Fortfarande, för dem som arbetar på bilar, eller som har samlingar av bilar, en större enhet kan vara det bästa alternativet. Allmänhet, de som kommer att blåsa upp ett par däck som tillfälligt behöver bara ett däck inflationseffekt med en kapacitet på en eller två liter (3,75 till 7,5 liter) av luft. Ett annat alternativ är vägarna däcket inflationseffekt. Detta är en mycket liten luftkompressor som antingen kan kopplas in i ett vanligt eluttag, eller köra bort den elektriska strömmen i bilen. Enheten ansluts till DC-uttaget, som traditionellt kallas bilens cigarettändaruttag. Det tar vanligtvis längre tid än en vanlig luftkompressor, även en mindre, men det är fortfarande kan blåsa upp däcket till rätt tryck. De flesta kommer också att ha en Laddluftstryckmätarsats byggd så att användaren kan se när önskad luft trycket har uppnåtts. En del av dessa blåser vägarna tröttna innehålla andra funktioner. De flesta kommer att ha en ficklampa, som får stöd i att hitta däckets spindeln i mörkret, eller användas för andra nödsituationer. Vissa kommer att innehålla en blinkande gult ljus, avsedd att varna mötande bilister av en funktionshindrad bil bredvid vägen. Vissa kan även inbegripa en funktion där användaren kan programmera däcket inflationseffekt att automatiskt stängas av efter ett visst tryck uppnås.

För ökad bärbarhet på vägarna däck inflationseffekt kan innehålla en onboard-batteri, vilket gör enheten kan användas trådlöst. Batteriet kan laddas så att den är redo att använda när den akuta situationen kommer upp. Som använder denna funktion bör iaktta försiktighet, dock. Oanvända uppladdningsbara batterier kommer att förlora sin laddning över tiden. Även om det inte har använts sedan förra gången det ut, kan det fortfarande vara tömda på kraft. Det är en bra idé att ladda batteriet varannan månad för att göra vissa är klar att användas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.