Hur kan jag köra säkert i en Construction Zone?

Få trafikskyltar göra en förare stönande i rädsla och frustration som den som säger, "vägarbeten framåt. " Nästan alla långa resan bör planeras med möjlighet till förseningar konstruktion zon i åtanke. De är nästan omöjliga att undvika. Så hur gör en kunnig förare behandlar konstruktion zon, kort körning till Timbuktu för att komma runt det? Den första riktlinjen är att behålla lugnet och att följa hastighetsgränserna. Dessa är ofta minskas i en konstruktion område för en bra anledning, och en bra förare bör vara uppmärksamma på dem. I många stater är fortkörningsböter fördubblats på ett bygg-zon, så går för fort kan vara ett mycket dyrt misstag. Hålla sin fattning är den första och bästa åtgärden en förare kan ta. Föraren bör avsäga sig det faktum att han kan vara i byggandet zon för en stund och vara tåliga som möjligt.

Var uppmärksam på vägbanan i en konstruktion zon. Titta på ojämn trottoar, sandade sektioner, plötsliga stötar och "drop-off", där trottoaren droppar några inches. I sådana områden, bilar framöver kan bromsa plötsligt att tillgodose trottoaren, så håll ett säkert efter avstånd bakom bilen framför. Tailgating är en dålig idé som helst, men särskilt i en överbelastad konstruktion zon. också titta på körfält växlar till en konstruktion zon. Det finns vanligtvis varningstecken, men övergången kan fortfarande fånga en förare omedvetna. Olyckor händer när vägen zigs och zags föraren-vanligen genom ouppmärksamhet. Var redo att gå samman i ett enda körfält för trafik så snart sammanfogningen tecknet visas. Vänta inte för att köra ut på vägarna innan sammanslagningen.

Stäng av mobiltelefoner, av två skäl. Första kan de vara besvärliga i sprängning zoner. Det går vanligen ett varningsmärke förare att stänga av telefoner och två radioapparater sätt. Användandet av mobiltelefoner under bilkörning ökar ens chanser att bli i en olycka på grund av förarens ouppmärksamhet. En förare behöver alla hennes vettet om henne medan i en konstruktion zon och inte behöver distraheras av en mobiltelefon.

Om dagen är varm och trafiken långsam eller stoppas, hålla ett öga på bilens termostat. Om det börjar krypa upp, stänga av luftkonditioneringen och rulla ned fönstren. Detta förhindrar att bilen från överhettning. I en uppdelning bör föraren försök att flytta bilen ur gränden av trafiken, om det alls är möjligt.

Följ flaggan mannen, om man arbetar. Försök inte att gå förbi, hoppas få igenom före alla andra. Detta orsakar otäcka olyckor. Flaggan man arbetar för en anledning, och drivrutiner bör respektera detta. så självklart som det låter ska förarna se upp för arbetstagare i en konstruktion zon. De kan steg fram bakom lastbilar och andra maskiner nära vägen. Var försiktig med dem. med sunt förnuft och artighet kommer att föraren genom de flesta situationer. Sunda förnuftet säger att förarna bromsar, vara uppmärksam på dåliga vägförhållanden och hålla ett säkert avstånd följande i en konstruktion zon. Courtesy kräver att förarna håller sina horn tyst och långfingret till sig själva i dessa situationer och låta andra förare för att köra framför dem eller byta fil, om det behövs.

Tillåter gott om tid för resor och upprätthålla en känsla för humor kommer också att bidra. Så irriterande som den är, är byggandet zon ett faktum i körupplevelsen. Kom ihåg: även detta skall passera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.