Hur kan jag förbereda för en bilolycka?

Det finns ingen sätt att förbereda sig för en bilolycka. Själva karaktären av en olycka innebär att du kommer att bli överraskad av den. Det enda bästa sättet att förbereda för en vård olycka är att se till att du inte är orsak till en. Detta innebär Trafiksäkerhet, alert, följa de regler om vägen, liksom vanlig hövlighet, aldrig köra när berusade, och hålla distraktioner som mobiltelefoner eller cigarettrökning till ett minimum. Dessutom olyckor inträffar när föräldrar försöker disciplinera barn i baksätet. Istället för att försöka detta, stanna till för att lösa ditt barns problem. Förutom att vara en bra defensiv förare kan man förbereda sig för en bilolycka som kör i ett fordon som är säkert. Nyare bilar med bra betyg krocktester är att föredra framför bilar med låg säkerhet betyg. Om du är i en olycka, kommer risken för skador minskas i en säkrare bil. Liksom, alltid använda säkerhetsbälte, och vara säker på att alla bilbarnstolar är ordentligt säkrade. Ungefär hälften av barn och säten spädbarn är ett oriktigt sätt. De flesta bränder och polismyndigheter gärna visa dig hur man förbereder för en bilolycka genom en tillbörlig passar för ditt barns plats i bilen, så att barnet är minsta risk för personskada.

Säkerhetskraven har lett till uppfinningen av påsar passagerarflyg. Några av de nyaste, sida krockkuddegardiner, är säkra för barn i baksätet. Men konventionell framsäte krockkuddar inte är säkra för barn 12 år och yngre, och de som är mindre än fem fot (1,52 m) lång. Att ordentligt förbereda för en vård olycka, vara säker på att inga minderåriga barn eller höjd begränsningar sitter i framsätena. Krockkuddar faktiskt kan orsaka mer skada små barn, och i en front kollision, är faran stor. Du kan även förbereda för en bilolycka genom att rätt Bilförsäkringar. Även om de flesta delstater i USA kräver att du bära ansvaret för 50. 000 dollar USA, kommer detta troligen inte täcker skador eller smärta och lidande om du är ansvarig för olyckan. Dessutom, om din bil är inte att reparera och du behöver inte bära heltäckande Bilförsäkringar, kommer du att ansvara för kostnaden för att ersätta din bil. Om du har ett hyresavtal eller auto lån, kommer de flesta banker begär du bär heltäckande försäkring, och även om du äger din bil ren, heltäckande försäkring ger bättre täckning så är du i en olycka. Om du har ett antal tillgångar, kan du också förbereda sig för en bilolycka genom att personliga paraply försäkring. Denna typ av försäkring tar vid där din Bilförsäkringar lämnar bort, skydda dina tillgångar.

försäkring som ger dig hjälp på vägarna kan dessutom hjälpa dig att förbereda för en bilolycka. Liksom många företag erbjuder oförsäkrade förare försäkring, som täcker reparation av din bil om en förare utan försäkring träffar dig. Dessa åtgärder kommer att hjälpa dig ekonomiskt förbereda för en bilolycka. är det inte rekommenderat att du använder din mobiltelefon när du kör. Men efter att ha en mobiltelefon tillgänglig hjälper dig att förbereda för en bilolycka om du behöver kontakta myndigheterna. Också bör man ha alltid ditt körkort, kort försäkring och fordonsregister. Om du planerar att driva igenom avlägset belägna områden, kan du förbereda för en bilolycka genom att längs en förbandslåda, och några nödvändigheter som vatten och enkel mat. En mindre bilolycka i en avlägsen plats kan innebära att man väntar en stund för myndigheterna att komma. Är strandsatta utan mat och vatten kan vara mycket farlig.

Även om du inte riktigt kan förbereda sig för en bilolycka eller förutsäga en, kan du kompensera för de fysiska och finansiella resultat. Du kan också tillhandahålla dig med ett par saker du kan behöva om du måste vänta på platsen. Genom att vara en bra förare, du är mindre sannolikt att orsaka en olycka själv, vilket minskar dina chanser att få en sådan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.