Hur kan jag få en Commercial körkort?

som har en kommersiell körkort (CDL) kan öppna ett överflöd av arbetstillfällen. Det finns många företag som aktivt rekrytera kommersiell lastbilsförare. Vissa personer får även CDLs för att starta egna småföretag. Oavsett vad dina skäl till att vilja ha en kommersiell körkort, kommer ditt första steg vara ett besök på din lokala avdelning i motorfordon (DMV), eller motsvarande i ditt område, att lära kraven. De kommer att variera, beroende på var du bor.

På de flesta håll, kommer du skyldig att ha en medicinsk undersökning som gjorts av en legitimerad läkare eller sjuksköterska. Han eller hon måste fylla i ett formulär som du kommer att behöva återvända till DMV. Du kommer då att ta den allmänna kunskapen prov på ditt lokala DMV. Vanligtvis varar detta test i ca 45 minuter. I de flesta stater är 21 minimiåldern för att ansöka om en kommersiell körkort. Men vissa stater att de som är minst 18 för att få CDLs så länge de bara köra kommersiella fordon i den stat där de är licensierade. Du kan även ta stöd tentor, beroende på vilken typ av fordon du planerar att använda. Till exempel, på många ställen, behöver du en klass A-licens för att köra en traktor släpvagn som väger mer än 26,000 pounds (11 793,40 kg) och har tryckluftsbromsar. Men om du planerar att köra en rak lastbil som har en bruttovikt som är mindre än 26,000 pounds (11 793,40 kg) och inte har luft bromsar, får allmän kunskap tentamen räcker, och du behöver ett klass B-licens. En klass C licens utfärdas för framförande av fordon som tar fler än 15 passagerare men inte kräver klass A eller B-licens. Du kan även behöva ta andra stöd prov, t. ex. för körning tankfartyg som transporterar farligt avfall, eller kör buss. När du har klarat den skriftliga delen av de kommersiella körkort test, får du tillstånd. Detta gör att du kan köra ett nyttofordon, men bara i sällskap med en licensierad kommersiell förare i samma fordon. Tillståndet kan du lära dig att köra ett nyttofordon och praxis körning, så att du kan få de kunskaper som krävs för att passera på-vägen test.

Den på-vägen delen av de kommersiella körkort test omfattar vanligtvis licensen sökaren köra fordonet med examinator som passagerare. Den person som söker licens måste visa kunskap om hur bilens signaler och andra viktiga delar arbetet. Han eller hon kommer också att utföra ett antal drivande manövrar för att få en kommersiell körkort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.