Hur kan jag börja en karriär inom Automotive Sales?

Är du den typen av person som tycker om att arbeta med andra människor? Är du bekväm i en en-på-en inställning? Tror du att du skulle göra en bra säljare? Om så är fallet, kan en karriär inom fordonsindustrin försäljning vara ett utmärkt tillfälle för dig att göra en god livsmiljö någonting du vill göra.

Automotive försäljning är en lukrativ karriär, en som vanligtvis beror till stor del på provision snarare än lön. Men bilar är big-biljett poster, vilket innebär att stora provisioner. Med andra ord behöver du inte sälja för många bilar att göra en hel del pengar. Många återförsäljare erbjuder också oerhörda bonusar tillsammans med provisioner. Eftersom fordonsindustrin försäljning är en form av detaljhandel och börja en karriär som Bilförsäljare blir lättare om du har åtminstone någon erfarenhet eller utbildning i detaljhandeln. En god kunskap om bilar är också hjälpsam. Det finns faktiskt kurser och program finns att erbjuda utbildning i fordons-försäljning och leasing. En sådan kurs eller program som kan ge dig kunskap om kundservice, hälsning kunder och göra presentationer, lära sig mer om kunden i en avslappnad, lätt att gå vägen, specifika Automotive säljteknik, och kvalificerade köpare för finansiering, bonusar, rabatter och andra återförsäljare incitament. Du kan även läsa mer om finansiering, lagligheten, hyra optioner och andra färdigheter som kan hjälpa dig att bli en försäljningschef. Om du vill bli en expert eller specialist på bilindustrin försäljning, kanske du vill fortsätta din utbildning när du har anlitats för försäljning golvet. Du kan lära dig om alla aspekter av fordonsindustrin försäljning och förvaltning och så småningom bli en Business Manager. Sådan utbildning och erfarenhet kan en dag leda till att äga en egen återförsäljare.

Oavsett om du hoppas kunna sälja tidigare ägda bilar, nya fordon, eller båda, kan du starta din karriär direkt om du har lämplig utbildning och erfarenhet. Sök efter en bil-försäljning karriär konsult, vilket egentligen är ett bemanningsföretag för dem som vill arbeta inom fordonsområdet. Också skicka in din CV till online anställning ställen, till exempel Showroom dag, som är särskilt inriktat mot de som vill hitta jobb eller återanställa personal inom Automotive försäljning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.