Hur jag hantera en trafikpolis Stop?

En trafikpolis stoppa sällan är höjdpunkten på någons dag. Åsynen av blinkande rött och blått ljus i backspegeln, ofta tillsammans med kvittra av en siren, kan göra några förare nervösa eller emotionella. Det finns dock flera saker som förare bör göra inför verkligheten i en rutin trafik stopp. Tänk på att en polis har befogenhet att utfärda en varning, skriva en rättslig citering, eller ens tillåter föraren att köra iväg utan påföljd. Ditt beteende under en trafik stopp kan betyda skillnaden mellan en varning och en biljett. Det första du bör göra när en officer signalerar en trafik stopp är att bekräfta kommandot omgående. Sväng höger blinkers så snart som möjligt, även om du inte kan dra av vägen direkt. Detta låter officer vet att ni tänker samarbeta med trafiken stopp.

Så fort det blir säkert att göra det, dra av vägen så långt som möjligt eller dra till närmaste uppfarten eller parkeringen. Visar en oro för officerens säkerhet är nästan alltid uppskattat. En officer kan placera sitt fordon att avleda trafik, så du kan också stanna omedelbart utan påföljd. När du har slutat din bil, kvar inne tills tjänstemannen metoder. Någon plötslig dörrens rörelse eller passagerare kan utlösa ett defensivt svar från officer, så berätta för passagerarna att förbli sittande också. När tjänsteman har nått förarens fönster, vara beredd att presentera alla begärda formulär, vanligtvis ett körkort, försäkringsbevis kort och bilens registreringsbevis. Om du måste komma in i ett handskfack eller konsol panel för att producera dessa handlingar, berättar officeren i förväg. Nå in ett handskfack oväntat kan uppfattas som ett hot av tjänstemannen.

Under en trafik stopp, kan en polis be chauffören något bevisvärde frågor. En populär fråga är, Vet du varför jag drog dig över? Vissa jurister föreslår en förare bör avstå från att besvara denna fråga i alltför många detaljer. Varje svar som föraren kan eventuellt tolkas som ett erkännande av skuld i ett senare domstolsförfaranden, så att en förare inte ska volontären komprometterande information under trafik stopp. Om tjänstemannen frågar föraren om han såg en skylt hastighetsgräns, rätt svar kan vara ett enkelt "ja" eller "nej", inte ett klagomål av kännetecknets tvetydig innebörd eller orättvisa placeringen. När en polisman har samlat in all relevant information om föraren, kan det finnas en betydande fördröjning tills tjänstemannen återvänder. Under denna tid kan alla förare göra är att behålla lugnet och undvika att komplicera saker och ting. Officeren har ett protokoll som han måste följa under en trafik stopp, som innehåller en sökning för utestående teckningsoptioner och kontroll av förarens identitet. Dessa förfaranden kan vara tidskrävande. Handläggaren måste också tillåta sig tid att kontrollera sina egna känslor och göra ett rättvist beslut. Alltför känslomässig förare kan få en alltför känslomässig respons i retur, så det lönar sig att vara icke-konfronterande och respektfullt under en trafik stopp.

När tjänstemannen återgår till ditt fordon, lyssna noga på hennes svar. Om hon beslutar att utfärda en varning, visa sann tacksamhet och lovar att vara mer försiktig i framtiden. Om den tjänsteman som utfärdar en citering måste föraren informeras om brott (s). Om du inte förstår ett visst brott, bör du kunna be för befäl att förtydliga det. Tänk på att en polisman kan fortfarande lägga avgifter på en biljett, så håll dina känslor i schack under behandling med citatet. Du bör ha en domstol datum skrivna på Citation, tillsammans med en möjlighet till undantag från biljett och betala böterna direkt till domstolen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.