Hur går jag om att förändra en bränslepump?

bränslepumpen är en komponent i de flesta förbränningsmotorer, som förser bränsle från bensintanken till INSPRUTARE eller förgasaren. I en carbureted motor, är bränslepumpen i regel relativt lågt tryck, medan en bränsleinsprutning motor det är en högtryckspump monterad inuti bensintank. Ändra en bränslepump är en måttlig nivå mekaniska jobb, och kan prövas genom de flesta människor med en rimlig förståelse för hur bilen fungerar. Ändra en bränslepump ska inte försöka med människor utan någon bakgrund i hemmet auto reparation, som kan skada utrustningen är relativt hög för de oerfarna.

De flesta moderna bilar innehåller en elektrisk bränslepump, som nästan alltid ligger på insidan av bensintank själv. Placering bränslepumpen nedsänkta i flytande bensin gör för en säkrare bil på många sätt, bland annat att genom att dränka den elektriska utrustningen i flytande bensin, som inte är brandfarlig, du minska risken för en elektrisk gnista orsaka en explosion. En bränslepump allmänhet ständigt pumpar bensin till motorn och bensin inte används är helt enkelt tillbaka tillbaka till bensintank. En ytterligare komponent i en elektrisk bränslepump är en elektronisk styrenhet som reglerar bränslepumpen verksamhet, vilket leder till ökad säkerhet. I vissa fall ändra en bränslepump i en bil kommer inte att lösa problemet bränslepumpen, då det är sannolikt den elektroniska styrenheten som bär skulden. Innan du ändrar en bränslepump, vill du att se till bränslepumpen i sig är problemet. De bränsleledningar bör kontrolleras först, eftersom de kan vara igensatt eller begränsas, vilket leder till otillräcklig bränsle pumpas. Tryckregulator kan också brytas, vilket leder till en förlust av bränsletryck, som kan förefalla vara en trasig bränslepump. Och ledningarna själv kunde vara fel, med en trasig säkring eller någon sorts elektriska kort äger rum och som begränsar möjligheterna för bränslepumpen ska fungera. Om ingen av dessa saker verkar vara fel, kan dock ändra en bränslepump vara ditt enda alternativ.

Först måste du hitta en pump ersättande bränsle. De flesta bilar har avancerade manualer finns tillgängliga online, eller du kan beställa fysiska kopior av dem från tillverkaren eller en tredje part. Detta kommer att låta dig veta vilken typ av bränsle pump du behöver, och sedan kan du antingen beställa en direkt, eller hitta en i ett skrotupplag till ett reducerat pris. Handboken kommer också att låta dig veta hur man kommer åt bränsletanken på din bil. Om du har tur, kommer bilen få en lucka under golvet i bagageutrymmet eller under baksätet. Du kan sedan få tillgång till bränsle plattan, som vanligtvis kan lossas med några bultar. När lös, kan du ta bort plattan, bränslepumpen själv, och den sändande enheten. I detta läge kan det vara uppenbart att bränslepumpen bara var smutsig och rengöring med ånga enheten och låta det torka kan vara tillräckligt för att åtgärda eventuella problem. Annars sätter du helt enkelt den nya bränslepumpen tillbaka där de gamla enhet, tillsammans med det nya filtret som följde med pumpen, och helst ändra packningar och tätningar som är spruckna, liksom några rader bränsle som visar tecken på slitage.

Om det inte finns en lucka under stammen eller baksätet, byte av bränsle pump är en mycket svårare uppgift och är oftast värt att ha en professionell do . Annars måste du ta bilen upp, med fordonet som stöds med minst två pallbockar. Då kan du ta bort påfyllningshalsen från bränsletanken, koppla bränslet remmar, sänka hela tanken ner och koppla bort kablar, slangar och bränsleledning. Då tanken kan tas bort, och de tidigare stegen kan utföras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.