Vad ska jag ha i bilen för nödsituationer?

Naturligtvis vill vi aldrig vår bil för att bryta ner, särskilt om detta ger oss någon typ av nödsituation. Men det är något vi alla bör vara beredd på i fall det händer. Även om en mobiltelefon och ett automatiskt medlemsskap i föreningen är en bra början, att hålla några grundläggande punkter i bilen om olyckan är framme kan ofta göra en enorm skillnad i överlevde olyckan och upprätthålla åtminstone en tröst under prövning.

WATER -Dricksvatten är oerhört viktigt att ha i bilen för nödsituationer, speciellt i varmt väder, men det behövs som helst på året. Människor kan överleva mycket längre utan mat än de kan utan vatten. Se till att du håller tillräckligt med vatten för hela familjen samt vatten att använda om motorn blir överhettad.

Mat -Det bästa akut livsmedelsbistånd till att hålla i bilen hela tiden är hög energi matställen. Sök efter de som ger en hel dags kalorier på bara en bar. Dessa överlevnad matställen är utformade för att fylla dig och för att minska törst. Problemet med att hålla faktiska mat objekt i fordon är att maten tenderar att förstöra snabbt när de förvaras i bilar. Vad du kan göra är att hålla en leverans av livsmedel såsom konserverade bönor och konserverad frukt, med en manuell konservöppnare och bestick, i bilen för nödsituationer och hålla ersätter maten innehållet innan det skämma bort eller skadats.

FILTAR -Två typer av filtar bör förvaras i bilen för nödsituationer. En folie energi filt brukar förpackas att ta upp väldigt lite utrymme och kan ge välbehövlig värme för de strandsatta i en kall bil som inte startar, speciellt på kvällen när temperaturen kan doppa till farliga nivåer. Sök efter påsar akuta folie snarare än filtar som de verkligen kan hålla värmen i! Du bör också ha några ull filtar i bilen som ull förblir varm även när det är vått. Ull filtar kan även vara draperad runt kroppen och bärs som kläder, om det behövs.

kläder -Ett fåtal par billiga handskar och några stickade mössor kan vara bra att ha i en nödsituation. En stor del av kroppsvärmen försvinner genom huvudet och stretchigt handskar kan lägga till ett extra skydd mot vind. En huva regn poncho är ett utmärkt objekt för att ha i bilen om olyckan är framme eftersom den kan bäras över kläder om du behöver byta ett däck i regnet. En extra fleece jacka, och kanske byxor svett också, för varje medlem i familjen är ett bra komplement till mössor och handskar. Du kan använda mjuka, löst sittande kläder att lägga till extra lager av värme eller använda den till bollen upp i en primitiv kudde, om det behövs.

andra förnödenheter -Nödraketer och en första förbandslåda är bra produkt att ha i bilen för nödsituationer. En stor ficklampa och en spade är andra stora objekt ha. Du bör alltid tänka på de särskilda väderförhållanden och områden som du kör i så att du kan bedöma vad dina akuta behov skulle med största sannolikhet. Anteckningar i din kalender i början av varje år för att påminna dig om när du ska byta eller kontrollera din ex nödsituation bil!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.