Vad bör jag veta om Car Accident Ansvar?

Trafikolycka ansvar kan hänvisa till din personliga ansvar om du orsakar en olycka. Det är också en typ av försäkring du kan köpa i många stater i USA och i många länder som kommer att bidra till att göra betalningar till andra personer som är inblandade i en olycka som du orsakat. I de flesta fall om du orsakar en olycka, är du ansvarig för de kostnader som uppkommer av denna olycka. Dessa kostnader inkluderar skada på egendom (inklusive någon annans bil) och skador på människor du kan skada. När du har bilförsäkring olycka ansvar, du har köpt uppsättning mängder av täckning som kan bidra till att minska din ekonomiska ansvar och istället placera detta ansvar på axlarna av ditt försäkringsbolag. I många delstater i USA, om du kör du måste bära vid minsta bilolycka ansvarsförsäkring. Det belopp som du har kan betecknas med din stat. Om du köper en bil på kredit, du också kommer antagligen att behöva bära heltäckande försäkringar och kollision försäkring. Vissa stater har inte detta krav, vilket kan visa sig vara problematiskt om ditt beteende resulterar i en olycka. När du är fel för en olycka eller ansvarig för den, kan de skadade i olycka stämma dig för skador på personer eller egendom. De flesta människor visa bilförsäkring olycka ansvar som ett sätt att skydda nuvarande och framtida tillgångar. En sak du måste förstå om bilolycka ansvarsförsäkring är det kanske inte ger ett fullständigt skydd av dina tillgångar. Vad försäkringsbolaget betalar beror på hur mycket utrymme du köper. Om du har $ 50,000 US dollar (USD) i försäkring, teoretiskt ditt företag skulle betala upp till detta belopp i skadestånd. Om skadorna överstiger detta belopp, får du personligen ansvarig för eventuella ytterligare skador och en person är inblandad i olyckan eller någon skada av din orsakar det (till exempel en anhörig till en person du svårt skadade) kan stämma dig. Om du har en enorm mängd tillgångar, kan du köpa mycket höga nivåer av ansvarsförsäkring som täcker det belopp av dessa tillgångar så att du inte förlorar dem, eller vissa människor bära på sig personliga paraply försäkringar, som kan skydda mycket stora tillgångar i fall av rättegången.

Om ditt beteende var brottslig, mest bilolycka skadeståndsmålen gå till civil domstol, om de inte är tillfredsställande förhandlas av försäkringsbolag. Dessa domstolar kan avgöra vem som bär ansvaret om det föreligger tvist i denna fråga. De kan också göra avgöranden om skadestånd den ansvarige parten måste betala. Om du ifrågasätter att du orsakat en olycka och vill strida i domstol, bör du nog söka företrädas av en advokat. I många fall är bilolycka ansvar lätt att avgöra, men vissa människor har "inga fel"-regler i stater. Dessa innebär att istället för att bedöma ansvar bilolycka, försäkringsbolag varje betala skadestånd till sina kunder i en krasch. Detta är tänkt att minska stämningar i civil domstol, men domstolen kan ibland ge rätt att stämma under extrema förhållanden.

Det är också viktigt att veta att ansvaret bilolycka utanför försäkringsskydd får endast sträcker sig ända till någon annans inkomst. Många människor tillbringar några dollar i månaden redovisade oförsäkrade bilist försäkring, vilket skulle innebära deras försäkring skulle betala för olyckor som orsakats dem genom oförsäkrade förare. Detta kan vara en god investering eftersom även i stater som kräver försäkring kan vissa människor har inte det. Om de bär inte försäkring, eftersom de har få medel, kan de ha liten eller ingen förmåga att bära kostnaderna för eventuella olyckor som de orsakar. Den behöver inte nödvändigtvis vara meningsfullt att stämma någon som fortfarande kommer att vara oförmögna att betala för den skada de har orsakat dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.