Vad bör jag tänka på vid köp av Bike Rack?

Om du har både en cykel och en bil, det finns en god chans att du har anses få en cykel rack. Även om du inte behöver en nu, du vet aldrig när har en cykel rack kommer att vara skillnaden mellan att ta cykeln på nästa tur och lämna den hemma. Med så många modeller och stilar att välja på, finns det flera viktiga saker att tänka på när man köper en cykel rack. Det första övervägandet vid köp av en cykel rack bör antalet cyklar du behöver att bära. Bike rack finns i en mängd storlekar och former. Vanligaste storlekarna kan vara utformade för att transportera så få som en cykel, eller så många som fyra. Fundera på hur många cyklar du behöver din cykel rack att hålla i åtanke möjligheten att lägga till fler cyklar i framtiden. Kom också ihåg att om en cykel rack räcker inte för att hålla alla dina cyklar, kanske du kan utrusta ditt fordon med två.

Härnäst kommer du fundera över var du vill att din cykel rack ansluten till ditt fordon. Bike rack kan monteras på taket, knuten till stammen eller bakre dörr, eller monterade på en dragkrok. Var du placerar din cykel rack är en viktig faktor.

Bike rack på taket har fördelen att de är ur vägen. Du behöver inte oroa sig cyklarna få i ditt synfält eller blockera tillgång till stammen. De nackdelar med att ett tak monterad cykel rack är att de ofta behöver professionellt installerat, och att cyklar på ett tak monterad cykel racket är svårare att stuva och hämta.

Trunk eller bakmonterat rackar cykel är lättare att användning, och kan relativt billiga. Du kan köpa en på en cykel butik, eller i butiker som Target, Walmart, och K-Mart. De är lätta att fästa med remmar och krokar till din bil, så att de kan tas bort när den inte används. Negativen till en stam monterad cykel racket inkludera svårt att få tillgång stammen eller bakre delen av fordonet och en mindre hållbar konstruktion. Eftersom de bygger på tygband och mindre stabil metall och plast bitar än permanent bike rack, de är mer känsliga för skador och stöld. En cykel rack bifogas dragkrok kommer sannolikt vara robust metall, samt kan ofta hålla upp till fyra cyklar. Självklart måste bilen ha en dragkrok för att kunna använda en av dessa, och även cykeln racket är i bruk, kommer du inte att dra en släpvagn. Dessa typer av rack tenderar att vara ganska fast, vilket är bra för hållbarhet, men gör dem svårare att fästa, lossa och förvara när den inte används.

Som med alla inköp, men du vill leta efter det bästa priset och se om din återförsäljare erbjuder paketavtal, MONTERINGSANVISNING eller garantier produkt. Lägga till en cykel ställ till ditt fordon är ett fantastiskt sätt att ta cyklarna med dig vart du än går. Hitta rätt produkt, bifoga din cyklar ordentligt, och ge sig ut på den öppna vägen. Glöm bara inte att undvika låga broar, och vara extra försiktig vid säkerhetskopiering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.