Vad bör jag tänka på när du köper en segelbåt?

köpa din första segelbåt är en uppgift att närma sig med mycket förväntan och förberedelser. Här är några tips att tänka på när man tittar på olika typer av segelbåtar och slutligen fastställa vilket som är rätt för dig. det första är det viktigt att inse att det finns ett antal olika modeller av segelbåtar. Några segelbåtar är mycket enkel, och inte komma med en massa extra bekvämligheter. Andra kommer att innehålla alla typer av extras. Innan du börjar söka efter den perfekta segelbåt, ta en stund och gör en lista över alla funktioner du vill ha. Detta hjälper dig under arbetet med shopping och köpa en segelbåt, så du behöver inte lägga tid på att titta på alla modeller som inte uppfyller dina grundläggande behov. En annan fråga att ställa sig är hur ofta och hur Syftet ska du använda segelbåt. Har du planer på utgifterna helgerna på segelbåt, med bara dig själv och kanske en kamrat? Kanske köpa en segelbåt är ett sätt att skapa en perfekt tillflyktsort för en familj på fyra eller fem personer. Dessutom kommer segelbåten används oftast i sötvatten av en sjö, eller kommer det mesta av din segling ske i öppna vatten i en ocean? Alla dessa faktorer kommer att vara viktigt då man tänker på storlek och konstruktion av segelbåten. Att köpa en segelbåt som är tillverkad för att möta dessa behov snarare än att lösa något mindre kommer att spara mycket pengar på lång sikt.

Frågan om lagring och underhåll måste också tas upp innan köpa en segelbåt. Om det finns en småbåtshamn i närheten som erbjuder bäddar under de varma månaderna och täckte lagring av dåligt väder, då lagring fråga kommer att kräva något mer än att se någon segelbåtar du överväga att köpa passar in i dessa anläggningar. Underhåll kan också lätt upp, särskilt om du är beredd att göra mycket av arbetet själv. Om inte, så kolla med småbåtshamnen om mekanik och andra underhållsbehov innan du köper en segelbåt.

Ha alltid en undersökning som gjordes innan du köper en segelbåt. Medan undersökningarna kan vara något dyrare, kan de hindra dig från att köpa en båt och ta reda på senare att det är en viktig fråga med strukturen eller utrustningen på båten. Att få en sanering av de få köpa en segelbåt hindrar dig från att få reda på att din mycket är en citron.

Kostnaden är en viktig faktor när man köper en segelbåt. Det finns ett ganska brett spektrum när det gäller segelbåtar. Det är möjligt att på ett rimligt köpa en begagnad segelbåt, samt hitta nya modeller som passar väl in i de flesta budgetar. Som med alla större inköp är det viktigt att titta på hushållens ekonomi när man köper segelbåtar. Om tanken är att köpa båt av medel som sparas för, kanske du upptäcker att det är nödvändigt att spara lite längre tid innan det finns nog att köpa en båt med alla funktioner du vill ha. I händelse av att du planerar att ta lån för att täcka inköp, se till att du bekvämt kan införliva månatliga inbetalningar till din befintliga budget.

Köpa en segelbåt bör handla om att skapa ett sätt att ha roligt och lindra stress, inte tillverka en månad skyldighet som kommer att lägga stam av hushållens ekonomi. Om du inte har de resurser i hand för att köpa en båt nu, sedan hålla spara och återkomma till frågan senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.