Vad bör jag tänka på när du köper bil Shades?

Bil nyanser är mycket praktiska saker som används för att minska solen sken inuti ett fordon. Det finns två metoder för att minska effekterna av solen i ett fordon: Färgtoning och nyanser bil. Färgtoning är en film som är fast installerad på bilens fönster. Det nyanser kan tas bort och användas i andra fordon som behövs. Det finns fyra saker att tänka på när du köper bil shades: skugga typ, placering, installationsmetod och kostnad. Alla dessa föremål har en inverkan på ditt beslutsprocessen för att köpa denna typ av nyanser. Det är viktigt att beakta vilken typ av bil du har och hur skuggan på förarens sikt. Det finns tre typer av nyanser: rullning, vikning och monterade. Ett rullande skugga installeras precis ovanför fönstret och kan rullas upp eller ner efter behov. Folding nyanser kunna passa flera olika fönster platser och kan justeras efter behov. Monterade nyanser är utformade för att matcha specifikationerna för fönstret exakt.

Placeringen av bilen nyanser är en viktig faktor. Bakrutan nyanser kan vara mörkare och tjockare än nyanser används i de främre sätena i bilen. Alla nyanser som används på bakrutan måste vara öppna för att säkerställa att föraren har god lönsamhet. Det finns två typer av installationsmetoder: Säker och flexibel. En bevakad skugga är monterad i ramen av bilens fönster och säkras med clips eller skruvar. En gång installerat, är det svårt att ta bort dem. Flexibla anläggningar är säkrade på plats med kardborreband eller lätt att använda clips. Behov kan nyanser dras utanför fönstret ett installerat på en annan plats.

Kostnaderna för nyanser är en viktig faktor. Priset för bilen nyanser varierar från $ 20 US dollar (USD) för en uppsättning av flyttbara, flexibla nyanser till $ 200 USD för installerade, rullade nyanser. Ta dig tid att kontrollera om nyanser kan användas i andra fordon eller om de är avsedda för användning i ett visst fordon.

När du vill köpa bil nyanser, tror om garanti och livslängd skuggan. Om du bor på en plats med mycket sol, kommer nyanser användas regelbundet och blir bleknat med tiden. Platser där sommaren är relativt kort kommer att ha större livslängd från dessa nyanser. Undersöka kvaliteten på materialet och andningsförmåga av tyget för att hitta den bästa skugga för dina behov


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.