Vad bör jag tänka på när du köper Chrome Rims?

Chrome fälgar är inköpta för att förbättra utseendet på en bil eller lastbil. Användningen av krom ökar lyster och glans av fälgarna i kontrast till den svarta däck. Fälgar är ett annat namn för hjulnaven och de finns i många olika mönster och stilar. När du köper kromade fälgar, finns det tre saker att tänka på: hjul storlek, mönster och pris. Alla fälgar uppfylla myndigheternas och säkerhetsföreskrifter kring tjocklek styrka och storlek. Det är upp till köparen att se till att fälgarna är förenliga med däcket axel och raster.

Hjul storlek är avgörande för valet av krom fälgar. Som med alla anpassade fälgar, är det viktigt att se till att däckstorlek är kompatibel med fordonet. Det är möjligt att bifogas fälgar som är en storlek mindre eller tre storlekar större än standard hjulmått tillhandahållas av tillverkaren.

Om hjulen är en annan dimension än fälgarna, är det viktigt att ha hastighetsmätaren justeras. Hastighetsmätaren kommer att ge fel hastighet, eftersom hastigheten kalkyl förutsätter en särskild däckstorlek är i bruk. Läs viktbärande förmåga hjulen att bedöma lämpligheten av krom fälgar till ditt fordon.

Chrome fälgar finns i en mängd olika mönster, lämpligt för alla typer av fordon. Det finns olika mönster av hjul ekrar, konstruktioner där Navkapsel löper inuti själva hjulet och navkapslar med ljus. Den krom själv kan formas till mönster och bilder som krävs av kunden. Dessa typer av fälgar är en del av en anpassning paket för din bil. Chrome fälgar variera i pris från $ 65 till $ 2,000 US dollar (USD) vardera. Specialdäck behövs för att slutföra utseendet. Dessa däck rad i pris mellan $ 65 och $ 250 USD. Planera dessa förändringar över en längre tidsperiod för att säkerställa att du har tillräckliga medel för att betala för dessa poster. När du beställer kromade fälgar, ta dig tid att läsa de olika stilarna tillgängliga och välja ett som kommer att förbättra utseendet av ditt fordon. Upprepa ett mönster tema eller inslag från själva fordonet bidrar till den visuella balansen i fordonet. Titta på tidskrifter, kataloger och webbplatser för inspiration och idéer.

Undvik att välja fälg mönster som visas i musikvideos och filmer. När de finns tillgängliga på konsumentmarknaden, kan utseendet vara föråldrad. I stället leta efter en design som håller visuell vädjar till er.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.