Vad är några tips för framgångsrik Car Shopping?

Vissa människor har svårt shopping tid bil. Tyvärr, den person som butikerna utan kunskap kan hamna i pressad försäljning förhandlingar, eller att få något de inte vill ha, som kostar mer än budgeterat. Det kan inte nog betonas att människor aldrig skulle gå på en begagnad eller ny bil parti utan att ha en god känsla för vad de vill och vad de är villiga att betala för att få det. Förberedelser och kunskap är nyckeln till att köra iväg i en bil som passar behov nästan perfekt.

Preparatet aspekten är viktig. Folk borde starta bilen shopping på Internet först. Detta är en av de bästa sätten att jämföra vare sig nya eller begagnade bilar. Några saker att leta efter inkludera bilen recensioner, tillförlitlighet, krasch och betyg säkerhet, bränsleekonomi, och naturligtvis värde. Det är en bra idé att göra förteckningar över de bilar som är lämpliga och smal att lista ner till cirka tre bilar, såvida en person bara vill ha en speciell typ av bil. Efter att ha mer än en bil att välja mellan kan göra människor mer flexibla och ge dem fler alternativ när de handlar. När en bil eller bilar är beslutat om, se på prissättning. För begagnade bilar, använder prisguider gillar Kelley Blue Book ®, som kan nå nätet. Detta ger konsumenter en känsla av high-end och låga priser slut för varje modell. När bilen shopping hos återförsäljarna, kan man räkna med att betala cirka mellansegmentet i Blue Book priset för begagnade bilar, men borde dra mer i pris om körsträcka är högre än genomsnittet. Kom ihåg att värdet är annorlunda än pris eftersom priserna tenderar att vara mycket flexibelt på en återförsäljares mycket. Det finns nästan alltid utrymme för att gå lägre, men ibland priset blir uppblåst någon annanstans, liksom genom biljettavgifter eller extra ränta på lån

Normalt finansiera en bil direkt via återförsäljare är dyrare. De flesta människor borde ta på sig detta och handla lån först, så att de kan undvika högre avgifter och vet exakt hur mycket de kan spendera. Vid sällsynta tillfällen kommer återförsäljarna har verkligen den bästa på lånet, som en som är räntefritt. Fråga om eventuella avgifter tillämpas på lånet, och om dessa är större än, affär någon annanstans. En av de mest utmanande aspekterna av bil shopping kan vara svårt att sälja återförsäljaren och bilhandlare är i allmänhet inte kända för mjuka säljteknik. Ändå ska folk modig detta och provköra någon bil som de har beslutat att de kanske vill. Efter en testkörning, mest bil säljarna vill "sälja" bilen omedelbart. Uttryck inga entusiasm för detta. Istället begär säljaren är kort och låta honom veta att du kommer att kontakta honom om intresse finns. Efter att ha en chans att undersöka de två eller tre bilar som är av intresse, om de är nya, kolla runt till andra återförsäljare och få en prisuppgift för dem. Begagnad bil prissättning bör jämföras Blue Book ®. Överväg att använda återförsäljaren med bästa citat, och vara säker på att få namnet på den person som lämnat det citatet. Om möjligt begära ett fax eller e-post av priset, och minns citatet är nästan alltid hög. Det är när en förhandling skall förekomma i bilen shopping, efter det att en person har fastställt var man får bäst valuta, och beslutas på bilen som de gillar mest. Man bör börja med att citera ett pris strax under Bluebook värde. Detta ger försäljaren något att arbeta med och han eller hon sannolikt kommer att återkomma med ett pris som är högre. Detta är oftast inte det lägsta priset, så tum på erbjudandet något, och försök igen. Detta bör få en ganska bra andra erbjudande, och oftast detta erbjudande kommer att utgöra den lägsta. Om den andra Erbjudandet är skäligt och rimligt enligt forskning, kan det vara en god idé att ta den. Å andra sidan, om priset fortfarande är för hög, överväga att gå någon annanstans för att handla för samma eller liknande bil.

kan det ta tankar och förberedelser för att åka bil shopping. Ändå shopping underlättas genom att kunna söka på Internet och identifiera vilka bilar och priserna är mest önskvärda. Även om det kan vara svårt att tåla högt tryck försäljning taktik, som folk har redan handlat för deras bil, de är sannolikt att hitta processen mycket enklare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.