Vad är det bästa sättet att rengöra Car Klädsel?

Värdet på din bil är starkt beroende av tillståndet i säten och mattor. Rengöring bilen klädseln är mycket som städning dina möbler vardagsrummet, eftersom de är gjorda av samma material. Processen du använda för att rengöra bilen klädseln bestäms av det material den är tillverkad. Innan du rengör bilen klädsel, bör du noggrant att dammsuga mattor och säten i bilen. Sandkorn, smulor mat och annat skräp kan skada sätena eller bädda in i mattan under skrubber processen. Använd en high-powered vakuum, som de som finns på bensinstationer eller bil bås tvätta, ta bort smuts som är djupt rotad i tyget.

Tyg säten är mest sannolika att bli färgade, och utveckla lukter, om spill inte omedelbart rengöras. För att rengöra bilen klädseln som är gjord av denna typ av material, behöver du en sprayar rengöringsmedel speciellt för tyg, som finns på alla större butiker bil del. Spraya sätena och låta renare att tränga in i tyget. Med en fuktig trasa, skrubba sätena kraftigt, sedan torka med torr trasa. Ha fönstren ner för att låta klädseln torka ordentligt och förebygga uppkomsten av mögel. Det är relativt lätt att rengöra bilen klädslar tillverkade av vinyl, eftersom materialet inte fälla fläckar. Spraya säten med vinyl renare, finns på en del kedjan Bilaffärer, och torka dem med en torr trasa. Applicera en UV Protectant till platser för att förhindra sprickbildning i direkt solljus.

Läder bilen klädseln är lätt att rengöra, men svårt att bil. Den utvecklar solfläckarna, sprickor och tårar lätt. Att rengöra sätena, torka dem med en läder renare och en torr trasa. För djupt inbäddade smuts, använd en lätt fuktad trasa och skura i en cirkulär rörelse. Torka sätena torrt och applicerar ett läder balsam för att hålla materialet mjuka och följsamma. Följ upp med en UV Protectant att förhindra platser från utvecklingsländer solfläckarna och sprickor.

Rengöra mattorna i bilen är mycket lik rengöring av mattor i ditt hus. Applicera en FLÄCKBORTTAGNINGSMEDEL till alla fläckar och tillåter den att tränga djupt in i fibrerna före skrubber. Använd en matta renare med en bifogad funktionen att skura hela matta området. Om du inte har en tillgänglig, skura mattor med en matta renare och en styv borste. Låt mattorna torka ordentligt, med fönster ner, för att förhindra uppkomsten av mögel och mjöldagg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.