Vad är det bästa sättet att Jämför Begagnade fordon?

Det finns fyra viktiga faktorer att beakta när man tittar på begagnade fordon: tillverkare eller märke, mekaniska lämplighet, användbara livslängd och totala priset. Det är viktigt att starta processen med en tydlig bild av din planerade användning av fordonet och din budget. Fundera över hur länge du planerar att hålla fordonet, avstånd kommer det att resa i tid och vägförhållanden i ditt område.

Kvaliteten på bilar varierar kraftigt mellan olika tillverkare och mellan modeller inom en tillverkare. Investera tid att forskningsrapporter kvalitet på olika företag och rangordna företag genom deras säkerhet och kvalitetsklassificering. Se till att de rapporter som du granskar täcker den tid när bilen gjordes. Rapporterna ger en oberoende källa för information och klassificering av bilen prestanda. När du har identifierat en kort lista över begagnade fordon för att jämföra, be din bilmekaniker att inspektera dem och identifiera eventuella mekaniska problem. Ju äldre fordon, desto större är risken för mekaniska problem. Gör en prioriterad lista över frågor som måste repareras under de närmaste sex månaderna och få en uppskattning av kostnaderna för delar och arbete. Jämföra kostnaderna för de olika använda fordon för att få en bild av mekaniska lämplighet av fordonen. En välskött bil motorn har en obegränsad livslängd, förutsatt att du är villig att ersätta varje del som bär ut. Samma regel är inte sant för i själva fordonet. Sol, vatten och klimat påverkar livslängden på din bil. Inspektera kroppen noga efter rost, som tidigare reparationer, skador och få en känsla av att livslängden på fordonet. I genomsnitt bilmotor delar som är avsedda att pågå i sju år. Efter denna tid, komponenter bryta ner och behöver bytas ut. Om du köper en bil äldre än sju år, ta reda på vad som bytts ut redan och forskning nästa stora komponenten som kommer att kräva ersättning.

Köpesumma är en Större delen av processen när du jämför begagnade fordon. Var noga med att inkludera någon regering avgifter, skatter och utsläpp tester i din budget. Titta på de totala kostnaderna för utrustningen genom att införliva den förväntade underhållskostnaden för de kommande sex månaderna i den totala kostnaden. Undvik att välja ett fordon som grundar sig på styling, färg, inredning eller andra kosmetiska detaljer. Hålla ett öppet sinne och se på både inhemska och utländska bilar för att få en komplett bild av de alternativ som finns för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.