Vad är Federal Aviation Administration (FAA)?

Federal Aviation Administration (FAA) är ett organ inom Förenta staternas regering som övervakar flygtrafiken i USA. FAA har berömt hög standard som imiteras av luftfartsmyndigheterna byråer i vissa andra länder, och det är en mycket stor arbetsgivare, distributionscentraler inspektörer över hela USA för att genomdriva sina krav. Amerikaner och personer som reser i USA beroende av FAA att hålla dem säkra när de flyger.

Tidiga försök att luftfarten förordningen gjordes så tidigt som på 1920-talet, men FAA kom inte till stånd förrän 1958 när den var känd som Federal Aviation Agency. År 1967 var omsluten FAA i Department of Transportation, och det förvärvade sitt nuvarande namn. Uppdragsbeskrivningen av Federal Aviation Administration betonar dubbla mål att öka flygsäkerheten och effektiviteten.

räckvidd FAA är enorm. Organisationen övervakar både civil och kommersiell luftfart, tillsammans med kommersiella lokaler luftfarten. Det inspekterar regelbundet flygplan, främjar skapandet av ny teknik som stöder dess uppdrag och bidrar till att etablera navigationssystem och flygledning. FAA spelar också en roll i upprättandet av nya flygplatser och flygfält, och kontrollerar miljö effekter av flyget i ett försök att identifiera potentiella problemområden och ta itu med dem.

FAA inspektörer tar sitt uppdrag på största allvar . Förutom att inspektera underhåll loggar och register säkerhet, inspektörerna även fysiskt undersöka flygplan för att säkerställa att de är säkra att flyga. FAA inspektörer kan besluta att marken flygplan till säkerhetsfrågorna hanteras, och det organ som har möjlighet att bötfälla kränker att se till att de straffas för missar i säkerheten. FAA agenter kan också känna igen personer med särskilt goda resultat i branschen, allt från särskilt säker piloter till kvalificerade markpersonal, genom FAA Wings Program.

FAA regler omfattar allt från listor över förbjudna föremål på flygplan till system för hantering av flygledningen på större flygplatser. Alla dessa regler är utformade för att främja en säker, effektiv flygresa i USA. FAA samarbetar också med internationella luftfarten organ för att främja generellt säkrare och effektivare flygning runt om i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.