Hur kan jag hjälpa mitt Teen Förbered dig på en Driver’s test?

Vart tar tiden vägen? En minut din lilla ängel ler ett tandlöst leende och lära sig cykla och nästa sak du vet att ditt barn ber dig att låta honom eller henne för en förare test för att få körkortet. Inte långt efter det, kommer du att hitta dig själv med din tonåring att få ett körkort. Så mycket som du kanske vill undvika det, kommer du till slut måste ge upp eftersom det är fallet, kan man lika gärna hjälpa ditt barn förbereda sig för förarens test. att din tonåring är beredd att ta dig sinnesfrid. Ta ditt barn att få en studiehandledning och hjälpa honom eller henne studie för tentamen. Quiz din son eller dotter ofta och ta honom eller henne att öva körning. Det är viktigt att han eller hon känner sig bekväm bakom ratten innan förarens test, men se till att din tonåring känner en licensierad förare alltid måste vara närvarande. Du kanske kan ta reda på i förväg vad som förväntas under förarens test. Ibland är parallell parkering, medan det i andra områden är det inte. Detta är något du behöver veta eftersom parallella parkering definitivt kräver övning. Om du inte är säker på om det är obligatoriskt eller inte, är det klokt att träna, för säkerhets skull. Medan du och ditt barn kommer troligen att vara nervös, det finns några bra alternativ som du kan använda för att förbereda en förares test som innehåller mycket liten risk.

För en sak kan du ge en praxis förarens test i en tom parkeringsplats. Det blir ingen rädsla för att orsaka skador på andra fordon eller egendom så länge det finns gott om utrymme att manövrera. Du kan även öva på förarens prov hemma. Inrätta koner eller använda tomma rutorna för att markera bort parkeringsplatser så att barnet kan öva att dra in parkeringsplatser samt parallella parkering. Använd uppfarten till övningsområdet för att säkerhetskopiera och göra trepunkts varv.

När både du och din tonåring är övertygad om att han eller hon är väl förberedd, gå vidare och låta barnet ta förarens test. Se till att han eller hon tar testet i samma bil som användes i praktiken, så att din tonåring kan vara så bekväma som möjligt. Hjälp din son eller dotter koppla av och uppmuntra ditt barn. Se till att din tonåring vet att förarens prov kan tas igen om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.