Hur kan jag förbereda för att överföra äganderätten till min bil?

Om man planerar att överföra ägandet av en bil till en annan person, finns det några saker som kan hjälpa till att göra processen enklare. Vanliga människor överlåta ägandet av en bil för en av tre skäl. De får sälja bilen, vilket ger bilen till en vän eller släkting, eller donera bilen till välgörenhet. Varje annat alternativ för att överföra ägandet är ganska lika i fråga om utveckling, men det finns några noterade skillnaderna. Innan folk att byta ägare, bör de hitta bilens Pink Slip. Detta kommer att bli en viktig gärning för den nya ägaren att inneha. Liksom, måste man brukar skriva på ett formulär, som innebär en avsikt att överföra äganderätten till någon annan. I vissa fall, den form som kommer att byta ägare måste notarized innan de tas in till statens avdelning för motor fordon (DMV). Detta är inte fallet i alla stater. Enskilda statliga webbplatser för DMVs kan gå en genom de nödvändiga stegen. När sälja bilen eller donera bilen, är det mycket viktigt att en filer överföring eller har ett register över överföring har inkommit. Detta avlastar den gamla ägaren av ett ansvar mot bilen, ska bilen vara inblandade i en olycka. Detsamma gäller för överföring av äganderätten till en släkting. I de flesta fall, bil och rese kan tillåta en att överföra ägandet av en bil på deras kontor. Detta eliminerar behovet av att vänta i DMV linjer, vilket kan vara ganska tråkiga. Om man inte har ett medlemskap Auto Club, då ska vi ta överföra dokument till DMV och bevittna överföringen. Man bör också uppmärksamma ett sällskap Bilförsäkringar Efter överföring av ägande. Detta betyder att man är befriad från skyldigheten att betala ytterligare avgifter försäkring på bilen. Också, konstaterar att man inte längre äger bilen.

Om man planerar att överföra äganderätten till en välgörenhetsorganisation, bör man vara beredd att be om ett kvitto på överföringen. Detta kommer att bidra till ett använda ett kvitto att påstå donation om skatter vid årets slut. De flesta välgörenhetsorganisationer är ganska villiga att acceptera arbeta bilar, men vissa kan vara mer kräsen vad gäller att acceptera äldre modell bilar, eller bilar som inte längre fungerar.

Man bör kontrollera med välgörenhet om vad bilar välgörenhet kommer att acceptera. Man bör också kontrollera legitimiteten för välgörenhet, och dess status som en icke vinstdrivande organisation, så att donationen kommer att ge en skattelättnad. Förutsatt att välgörenhet är legitimt, ett kvitto också visar en har inga åtaganden gäller till bilen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.