How Can I Keep My Car Windows Från dimbildningssystem Up?

Keeping bilfönster från imma är ett önskvärt mål, i synnerhet som vi bråttom iväg till jobbet eller skolan på morgonen. Det finns några tips för att hålla bilens fönster från imma. Dessa kan bidra till att minska fönster suddiga, men ibland är du alltid kan få en lite suddiga.

Först och främst, kan du hjälpa till att hålla bilen fönster från imma genom att rengöra insidan av fönstren var en till två veckor . Bilfönster, och faktiskt alla delar av bilen samla damm partiklar och olja, även i inlandet. Detta muck på din Windows gör dem faktiskt mer sannolikt att dimma upp, eftersom det är något av en naturlig bas på vilken fönster dimma kan ackumuleras. Vid regnväder årstider, bör du planera antagligen att rengöra fönstren en gång per vecka, eftersom detta hjälper till att hålla bilens fönster från imma.

Fog skapats i Windows som orsakas av för mycket fukt. Detta kommer från den luft vi andas, och även fukt på våra kläder, hår och utomhus. Men är normalt luften utanför bilen mindre fuktig än luften inne i bilen. Hålla bilfönster från imma kan få stöd genom att rulla ned fönstren lite för att släppa in torrare luft. Naturligtvis är detta inte kommer att fungera bra om det är ösregn ute.

Försök också att eliminera överdriven fukt innan de fick in i bilen för att hjälpa till att hålla bilens fönster från imma. Om dina skor är våta från snö, till exempel kranen snön innan det blir i bilen. Om du har ett paraply med dig, ge en bra kraftfull skaka eller två innan de får in i bilen. Föra mindre fukt i bilen kommer att hjälpa till att hålla bilens fönster från imma. Det är naturligtvis en av de bästa metoderna att hålla bilens fönster från imma att använda bilens defogger eller defroster värme eller luftkonditionering inställning. Även om det är mer kostnadseffektivt att cirkulera värmen i bilen, kan det långsammare defogging tid, eftersom du kommer att recirkulerande varm fuktig luft i bilen. Istället se till att din defroster är inställd på att ta in friskluft. Vanligtvis efter några minuter kan du byta till mer effektiva inställningen. Det kan också bidra till att värma upp bilen och vrid defroster på innan du faktiskt behöver det. Gör inte detta i stängda garage, dock, eftersom koldioxid produceras CO nivåer kan vara farligt. Om du parkerar bilen utomhus på en säker kvarter, bara starta motorn och ställ defogger några minuter innan du planerar att lämna. I skåpbilar och SUV, glöm inte att du har oftast en bakre defogger som kan hjälpa till att hålla tillbaka bilfönster från imma upp.

Om du verkligen har bråttom, kan du börja hålla bilens fönster från imma genom att torka ner interiören fönster med en handduk. Kom bara ihåg, oavsett hur bråttom du är i, bör du se till din synlighet är max innan du börjar köra bilen. Minimerad bil sikt kan leda till olyckor, som är långt allvarligare än att komma för sent till arbetet eller skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.