Har ett Auto Äganderättsöverföring Behov som skall Notarized?

I många amerikanska stater, titel överlåtelse av en bil normalt inte kräver tillgång till en notarie. Ägaren undertecknar ett formulär som övergår ägandet till en ny person. Titeln överföringen därefter in till Vägverket (DMV) så att den tidigare ägaren inte längre ansvarar för bilen eller skada bilen kan ha ådragit sig.

Även Kalifornien inte kräver notarie tjänster, till exempel, kräver Arizona notarie tjänster innan äganderättsöverföring. Det bästa sättet att kontrollera är att hitta webbplatsen eller telefonnumret till ett statligt DMV för att fråga om enskilda lagar. Webbplatser för varje DMV kommer vanligtvis har specifika instruktioner för äganderättsöverföring. Man kanske vill ha en titel överföring notarized oberoende av lagstiftning, eftersom det visar en kapitulation av ett fordon. Om en ny ägare inte registrera bilen i hans eller hennes namn, då en ännu kan hållas ansvarig för kostnader eller skador i samband med fordonet.

Om stater inte kräver notarization för äganderättsöverföring, kan man slippa de problem genom att ansluta den nya ägaren på den lokala DMV för att säkerställa att ägandet nu anpassas till den nya ägaren. Man har i regel att få det undertecknade formuläret äganderättsöverföring, och den ursprungliga Pink Slip av bilen för att slutföra denna process.

Några auto klubbar tillåta en att hoppa över långa rader på DMV och avsluta processen äganderättsöverföring genom dem. AAA är särskilt bra på båda arkivering former, och ge notarie service när det behövs så att den tidigare ägaren är befriad från ytterligare involvera bilen. Ofta auto klubbar erbjuder denna tjänst gratis eller till ett mycket lågt pris som en del av medlemskapet.

Sunt förnuft antyder att kontrollera att man inte längre ansåg att ägaren till bilen. Detta gäller särskilt om man säljer bilen till en främling. Notarius tjänsterna inte bevisa att man har överfört titeln, men verkligen det mest effektiva sättet är att filen eller vittne inlämnande av ett äganderättsöverföring, så inga fel uppstår i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.