Varför kräver olika klimat Olika Automobile bränslen?

Varmt och kallt klimat inte kräver olika bil bränslen, men regeringarna kan främja eller kräva olika typer av gas av miljöskäl. Eftersom vädret kan förvärra förneka effekterna av avgassystem, kan olika bränslen bil, eller kanske rättare sagt annorlunda blandningar av bensin, användas för att kompensera för gasdrivna fordon har på miljön. I USA, till exempel, syresatta bränslen kan användas under vintermånaderna och krav volatilitet kan införas under sommarmånaderna. Om du har svårt att förstå skillnaden mellan en sommar blandning av gas och vintern blandar du är inte ensam. Den amerikanska regeringen, till exempel, använder uttryck som RVP (Reid Vapor Pressure) och PSI (pund per kvadrattum) för att övervaka egenskaper bensin. Medan kemi och terminologin kan vara förvirrande, konceptet som helhet är relativt enkel. I USA har den federala regeringen volatiliteten krav som medför vissa bensin smälter under sommaren för att minska utsläpp och smog . Detta görs genom att minska den mängd bensin som förångas i atmosfären genom att ta bort några av de kemiska egenskaper i gasen. Generellt är sommar blandningar endast användas från början av juni till september, och är särskilt riktade till varma klimat. Summer blanda bensin kan vara bättre för miljön, men framför allt i kallare klimat, kan man göra fordon nästan obrukbar eftersom brännbarhet är inte lika stor. Denna sänkt förbränning kan göra fordonen svårare att starta vid kallare temperaturer. är olika bil bränslen även skapats för att användas på vintern. Förutom volatiliteten krav, till exempel, har den amerikanska regeringen en syresatt Bränsle program som fokuserar på att använda bränsle tillsatser som innehåller syre. Den ökade mängden syre i bensin bidrar gasen brinner renare och minskar utsläppen. Som en intressant sida notera, mandat den federala regeringen endast sommar smälter in i 12 storstadsområden. Men vissa mandatperioder antagit samma mandat Statewide. Kalifornien: s regler är de mest strikta, med början på kraven i maj, i stället för juni. Som för syresatt Bränsle Program, sägs hantera det rikstäckande.

Så varför gas kostar mer i sommar? Det är sant att det smälter är dyrare att producera, men bekostnad är minimal, bara cirka en krona per gallon. Den verkliga pristoppar komma i början av sommaren och i slutet av sommaren, under övergången perioder. Detta orsakar tillfälliga brister, vilket leder till tillfälliga pristoppar tills saker och ting lösa i balans igen.

För dem som hävdar att de inte minns så säsongsmässiga pristoppar när de var yngre, det är förmodligen korrekt. Seasonal bensin recept producerar dessa olika bil bränslen har först nyligen blivit en del av bilden. I USA började förändringen i blandningar i slutet av 1980 som en del av den nya miljölagstiftningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.