Vad bör jag tänka på vid köp av fritidsfordon?

köpa ett fritidsfordon (RV) kräver vissa kunskaper för att fatta ett välgrundat köp. Vare köpa nya eller begagnade, först förstå vad som utgör ett fritidsfordon. Enligt Recreational Vehicle Industry Association (RVIA), ett fritidsfordon är någon "motoriserad eller släpvagn fordon som kombinerar transport och tillfälliga bostäder för resor, rekreation och camping. " Specialty återförsäljare kallas RV återförsäljare , inte bilförsäljare, sälja fritidsfordon. Det finns två grundläggande skillnader i vilka typer av fordon för fritidsbruk. En motoriserade fritidsfordon eller husbil , erbjuder all inclusive transport och tillfälliga bostäder. Det finns olika stilar och storlekar finns tillgängliga, från van campare till stora, lyxiga husbilar. Rekreationsvärde, lagrings-och sover varierar med storleken på husbil. Ett motoriserade fritidsfordon är vanligtvis dyrare än en släpvagn fritidsfordon, men den största fördelen är att ha något behov av ett andra fordon för bogsering.

Släpvagns fritidsfordon inkludera lastbil husbilar, konventionell släpvagnar resor, femte hjul resa släpvagnar och husvagnar sport utility. Modellerna varierar i pris, storlek och kapacitet, med konventionella resor släp ofta ger mest utrymme. Flesta släpvagnsvikt fritidsfordon kräver en pickup, lastbilar och husbilar är bara utformade för montering på en pickup. Varje typ av fritidsfordon kan köpas nya eller begagnade. Några saker att tänka på innan köp är om du har eller kommer att ha ett fordon som lämpar sig för bogsering ett fritidsfordon, eller om du föredrar att äga en motordrivna fritidsfordon endast för resor. Sova och lagringskapacitet, samt bekvämligheter såsom kök, bad och förvaring, bör också övervägas. Innan du köper en RV ny eller begagnad, kontrollera om viktgränser och RVIA försegling, som är väl synligt på utsidan av varje fritidsfordon som ett RVIA medlem tillverkare.

beslutar att köpa ett fritidsfordon skall komma efter att bestämma vad du ska använda det till, hur ofta, vad du tar med dig, och hur många som kommer regelbundet resa i den. Husvagnar för att passa varje situation är allmänt tillgängliga nya och begagnade. Fritids biltillverkare och återförsäljare rekommenderar gå en RV visa innan köp för att samla mer information och att jämföra märken och modeller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.