Vad bör jag tänka på när man köper en eftermarknad Hood?

Vid köp av en ny bil kan vara spännande, börjar det roliga ofta när det är dags att göra det helt unika. En av de komponenter som många bil entusiaster besluta att förändras efter de köper fordonet huven. En eftermarknad huva kan ändra utseendet på hela bilen. Det finns många aspekter att beakta innan man köper en ny bil huva, såsom önskat material, unika egenskaper och speciella mönster.

Bil kåpor normalt är uppbyggda av en av tre material. Den traditionella Bilen huva är tillverkad av stål, och några eftermarknad huvor också är gjorda av detta material. Stål kåpor är kända för att vara hållbara, men de kan vara ganska tungt. För dem som är intresserade av racing, kolfiber kåpor oftast är lätta, vilket kan göra bilen lättare och snabbare samtidigt som du sparar pengar på gas. En glasfiber eftermarknaden huva vanligtvis är lätt också, men den kan kräva stift för att hålla den på plats istället för de vanliga huva spärren som fungerar med de ursprungliga huva. En av de främsta orsakerna vissa förare väljer en eftermarknaden Hood är att ha huva skopor. Dessa är oftast rätt ovanför luftintaget. I de flesta fall att mer luft sugs in i motorn, desto mer ström kommer det att skapa. Vissa ägare av en eftermarknad huva är intresserad av skopor endast som ett designelement, men många fortfarande dra nytta av skopan förmåga att kyla ner motorn. Lägga till en sten vakten att huven scoop typiskt rekommenderas så att grus och andra små föremål inte kommer in i motorrummet tillsammans med luft. En annan aspekt på några kåpor är en kåpa stiga. Detta ger fördelar som liknar huva skopor, förutom att en kåpa upphov hjälper varm luft ut ur motorn området. Köpa en eftermarknad huva med både en skopa och en kåpa ökning kan förbättra prestanda och hålla motorn svalna. Vanligtvis kan dessa köpas separat och läggas till en befintlig huva.

Du kan också överväga om du vill ha något speciellt mönster eller färg på eftermarknaden motorhuven. Även Hoods vanligtvis kan målas för att matcha bilen, vissa bilägare blir mer kreativ. Att ha en huva som är en annan färg än resten av bilen får dig att synas, som kan Populära plagg som Racing Stripes. Om du inte vill ha att måla din huva alls, kolfiber kåpor ser oftast bra utan färg, eftersom de vanligtvis är en mörk grå färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.