Vad bör jag tänka på när du handlar för Bilförsäkring?

köpa bil försäkring kan vara en omtumlande upplevelse, även för personer som har försäkring av sina fordon i år. Det finns många alternativ att överväga, och ett antal olika typer av täckning, och gör lite tänkande och forskning kommer ofta spara en förare en ansenlig summa pengar. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att när en bestämmer typ och omfattning av önskad försäkring, lönar det sig att åka runt till flera försäkringsbolagen för citat på fordonets försäkring, eftersom skillnaden kan ibland vara betydande. Det är bäst att börja med ett minimum. I de flesta regioner, förare behöver ha vissa grundläggande fordonets försäkring enligt lag, oftast inklusive grundläggande ansvar och sjukersättningar. Någon med denna grundläggande täckning kommer att följa lagen, men han eller hon kommer att bli problem om något dyrt som händer med bilen, som tar upp nästa steg: att bestämma hur mycket utrymme man behöver. I Utöver den grundläggande ansvarsförsäkring, är det möjligt att köpa kollision och heltäckande försäkring, som skyddar förare vid olyckor eller vid något som liknar ett träd faller ned på en bil. Underinsured och oförsäkrade bilist täckning betalar ut om en förare är inblandade i en olycka med någon som saknar försäkring och förare kan också köpa ansvars-och sjukförsäkring över den statligt styrda minimum, vilket rekommenderas, eftersom den minsta är ganska låg.

Om en förare anser att han eller hon kommer inte att kunna ersätta en bil om den är skadad bortom reparation, han eller hon skulle få omfattande och kollision. Förare som har bilar med utestående lån eller som leasing kan krävas för att få sådan täckning av det bolag som innehar panträtt i fordonet. Dessa förare kan också vara bra lucka försäkringar, som täcker skillnaden mellan mängden lien och värdet på bilen. Om till exempel har en förare ett lån upp till $ 45. 000 amerikanska dollar (USD) men bilen har avskrivits till $ 35,000 USD, försäkringsbolaget betalar endast ut $ 35,000 USD, vilket lämnar en lucka som föraren måste betala. Gap försäkring täcker de extra $ 10,000 USD i detta fall, ger föraren möjlighet att neutralisera lånet när bilen är förstört. Det finns några andra särskilda omständigheter att tänka på när man väljer bil försäkring. Människor som äger större tillgångar såsom företag eller fastigheter kan vara bra att tänka på transporterar mycket stora ansvar täckning, så att advokater inte frestas att gå efter dessa tillgångar i en olycka. Vissa förare som hjälp på vägarna, inklusive bogsering, som kan vara till stor hjälp om en bil går sönder i ett avlägset område. Andra kanske uppskattar hyra ersättning, vilket innebär att försäkringsbolaget kommer att betala för en hyrbil i händelse av att det försäkrade fordonet uppgick eller allvarligt skadade.

En förare ska också uppmärksamma ryttare, som krav att han använder alla eftermarknaden delar i reparationer att minska kostnaderna, eller bestämmelser som täcker förare när de är i hyrbilar. Slutligen är det viktigt att komma ihåg att overinsurance kan vara ett problem. Om en förare har bra sjukförsäkring, till exempel, är det inte förnuftigt att betala enorma personskada politik med fordonets trafikförsäkring, eftersom förarens försäkring redan täcker honom eller henne. Likaså betala orimliga avgifter för omfattande och kollision försäkring på en äldre bil är mindre meningsfullt än att lägga de pengarna på banken så att den är redo för det fall att den gamla bil går sönder och behöver bytas ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.