Vad bör jag tänka på när Få ett Vindskydd reparerade?

Det finns många saker att tänka på innan du bestämmer dig för att få din vindrutan repareras. Börja med att avgöra om skadorna på vindrutan kommer lämpar sig att reparera eller om det behöver bytas. Generellt kan sten eller sten skador på vindrutan repareras, så länge skadan är mindre än 1,5 inches (3,8 cm) i diameter. Sprickor som är 20 inches (50,8 cm) eller kortare kan repareras också.

Vindskydd reparation kan inte vara det bästa alternativet i fall med stora berg marker som blockerar eller försämra förarens synfält, ersättare kan bli bäst i sådana situationer. Om skadorna på vindrutan är mer än ett år gammal och har tidigare reparerats, kan du behöva ha vindrutan ersättas. Om en vindruta har en stor spricka som sträcker sig till en kant eller flera sprickor, är det kanske inte kan repareras. Också, med hjälp av rengöringsmedel, kan nagellack, eller lim på vindrutan gör att reparera det svårare. Det finns fördelar med vindruta reparation. För det första är vindruta reparera allmänhet billigare än ersättning. Den tillåter dig att behålla din ursprungliga glas och inte förändrar de ursprungliga fabriksinställningarna sigill på vindrutan. Windshield reparation kan också vara mer praktiskt, tar mindre tid än ersättning.

Beroende på graden av skada, kan vindruta reparera brukar ske i 30 minuter eller mindre. Om det finns fler än ett chip eller skrapa, mer tid kan behövas för reparation. Även om det finns mer än en plats av skada tar det oftast kortare tid att reparera en vindruta än vad det gör atten ersatts.

Tänk på att din bil försäkring kan täcka kostnaderna för vindrutan reparation. Om vindrutan inte skadats i en kollision, kan du kanske lämna in ett strikt krav och har vindrutan reparation omfattas av omfattande del av din Bilförsäkringar. Vissa försäkringsbolag avstå även självrisker för vindruta reparation. I de flesta fall kommer din försäkring räntehöjning inte.

Många vindruta reparation företag som erbjuder mobila tjänster, reser till ditt hem eller kontor att arbeta på din bil. Andra kan kräva att du ska resa till dem och vänta medan vindrutan repareras. Varje reparationsservice har olika rutiner, priser och tillgänglighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.