Vad är sökmotor positionering?

Sökmotor Positionering kan definieras på två sätt. För det första kan ibland beskriva den plats där din webbplats kommer att falla på sidan sökmotor ranking, även om detta kan vara mer exakt kallas rank eller sökmotor position. För det andra kan det hänvisa till de många sätt på vilka programmerare kan förbättra ställningen för deras sida i ranking, som också kan kallas sökmotoroptimering (SEO). SEO brukar vara de vanligaste titeln.

När en sida finns i en sökmotor, kommer det att få naturligtvis mer trafik om det är en av de första sidorna som anges på en sökmotor retur sida (SERP) . Vissa företag ta betalt måste anges bland de första avkastning och andra förteckning av organiska resultaten. Rank bidrar till att avgöra hur långt upp i listan en viss sida är, och varje sökmotor har sin egen rankning kriterier som bestämmer positionen av sidor.

Mer allmänt är sökmotorpositionering de särskilda handling att utforma en sida för att förbättra sin ranking med en sökmotor. Detta är en komplicerad process på grund av de olika standarder som tillämpas för att rangordna som varje enskild sökmotor. På grund av sin komplexitet vissa företag erbjuder söktjänster motor positionering för att hjälpa redesign webbplatser för att förbättra sin ranking. Det är inte alltid nödvändigt att anlita ett företag för att förbättra positionering sökmotor. Det finns många tips som kan användas för att öka ranking.

Första bland dessa tips använder upprepning av nyckelord som kan sökas av personer som är intresserade av ämnet för en webbplats. Tillsammans med sökord upprepning, programmerare skapa rubriktaggar med hög användning sökord och sida beskrivning meta-taggar. Vissa sökmotorer ignorera taggar, medan andra fortfarande använder dem som ett sätt att indexera sidor.

Kvalitet på sidor som inte kan ignoreras, och även om sökrobotar kan till en början ranking sidor, faktiska personer på företag sökmotor kan granska sidor också. Sidor bör vara välskrivet, innehåller intressant material och vara organiserad väl. Använda en sida för varje mycket sökbara sökord är ett sätt att förbättra positionering sökmotor. Sidor måste också vara fri från det mesta som skulle generera klagomål som pornografi eller svordomar över,

En av de stora avgörande faktorer i Page Rank är inkommande länkar. Detta är andra oberoende webbplatser som länkar till en webbsida. En del av kvaliteten sökmotorpositionering betyder ökande inkommande länkar till en hemsida, helst från sidor med hög rankning. Många människor söker sig länkar från webbplatser som inte är på exakt samma ämne. En sajt om allmän tandvård, till exempel, kanske vill ha inkommande länkar från oral kirurgi och platser orthodontistry.

Några andra saker som är användbara i sökmotorpositionering omfatta vanliga plats uppdateringar. Bloggar är bra för detta ändamål. Brutna länkar till andra webbplatser bör tas bort omedelbart och platser i allmänhet bör hållas i gott skick och inte ignoreras. Ranking på sökmotorer är vanligtvis uppdateras regelbundet, så det bidrar till att hålla en plats i perfekt skick.

En del människor inte har tid att utföra regelbundna uppdateringar eller hålla sidor fria från trasiga länkar, och efter en webbplats har programmerats det inte rankas lika högt som folk vill. Av denna anledning, en del människor anställa programmerare att utföra regelbundna webbplats underhåll som en del av sökmotor positionering. När företag är beroende av hög trafik till en webbplats, hyra en expert för att förbättra positionering sökmotorer och behålla en hög ranking kan vara väl värt det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.