Vad är mjukvara för presentationer?

Mer allmänt kallade presentationsprogram, mjukvara för presentationer är ett datorprogram som gör det möjligt att förbereda presentationer som kan innehålla animationer och ljud samt text och bilder. Medan många av de mer populära programvaran för presentationer verktyg säljs under varumärket namn är det också möjligt att få öppen källkod som kan användas för detta ändamål. Program av denna typ kan användas i möten, sammankomster gemenskap, och på webbplatser lika lätt.

Presentationsprogram ofta ingår i de flesta företagsrelaterade kontor paket. Kanske den mest populära av alla program för presentationer är Microsoft PowerPoint. Ingår som en del av Microsofts Office-paket är PowerPoint-presentation mjukvaran extremt lätt att använda, vilket gör det möjligt för vem som helst att skapa en grundläggande presentation på kort tid. Som med de flesta program för presentationer, kan denna produkt rymma röst och grafik, och kan också ställas in för att uppdatera till nästa bild med hjälp av ett antal olika föra strategier, en funktion som kan lägga en annan nivå av visuella intresse.

PowerPoint är inte det enda exemplet på mjukvara för presentationer. Ett program med öppen källkod av denna typ, som kallas Impress, har många av samma funktioner. Keynote av Apple är ett annat alternativ. Google Presentations är ett exempel på online presentation programvara som kan användas av vem som helst.

I alla sina inkarnationer, gör mjukvara för presentationer det möjligt att skapa en presentation som kan användas för många olika ändamål. Som ett säljverktyg, kan du skapa ett bildspel som är idealisk för att införa potentiella kunder till en produkt eller tjänst linje. Visar skapas med försäljningen presentationsprogram kan ofta loopas, eller ställ upprepa tills stoppas. Detta gör att användning av programvaran på mässor och konventioner livskraftig som en av de visuella elementen att dra gå till en särskild utställning monter.

Eftersom presentation mjukvaran finns tillgänglig som öppen källkod teknik, finns det ingen anledning att faktiskt köpa ett program för att skapa innovativa och underhållande bildspel. Många av de program med öppen källkod för presentationer kan laddas ned med lätthet, och kommer med användning instruktioner som nästan alla kan följa. Tillgången till öppen källa program för presentationer har gjort det möjligt att skapa elektroniska bilden visar så väl som att skriva ut de set av diabilder och använda de utskrivna sidorna att skapa ett gammaldags hederlig knäppa diagram if önskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.