Vad är Human Resource Software?

näringslivet är det viktigt att hantera mänskliga resurser för att säkerställa strategisk tillväxt i ett företag. Mänskliga resurser programvara är ett verktyg som kan användas för att hantera mänskliga resurser, folket aspekt av ett företags utveckling. Denna typ av programvara organiserar de olika delarna av förvaltningen av en effektiv mänskliga resurser avdelning för att åstadkomma förbättringar för företaget och de anställda som arbetar där.

mänskliga resurser programvara är oftast kallas personaladministrationen eller HRM programvara . Detta specialiserad programvara hjälpmedel effektivt i hanteringen av de många olika områden som ett företags personalutveckling avdelning är i allmänhet ansvarig för. Dessa områden kan ansvaret som ny hyra bearbetning, anställda, löner och kompetensutveckling, och kostnadskontroll.

mänskliga resurser programvara kan också hantera mer komplexa aspekter av mänskligt kapital förvaltning, som t. ex. efterlevnad. För mänskliga resurser Programmet kan varna om uppdateringar och förändringar i sysselsättningen lagar. Till exempel kan HRM programvara spåra inkommande sökande till lediga tjänster för att garantera lika möjligheter anställningsförfaranden. Med tiden kan den arbetssökande demografisk information lagras och spåras för att se anställningsförfaranden återspeglar lagstiftningen iakttas vid alla tillfällen.

Förutom att hantera personal juridiska frågor, kan HRM programvara stöd i hanteringen av program för personalutveckling. Anställd register kan upprätthållas och uppdateras regelbundet som personal får kompletterande utbildning eller pedagogiska fördelar. Ny medarbetare utbildning kan utvecklas från de register som ett behov att garantera att alla anställda har rättvisa möjligheter till avancemang genom lärande.

Användning av HRM programvara hjälper också att spåra anställdas kostnader, såsom löner, förmåner och försäkringsersättningar. Noggrann och sekretessbelagda uppgifter kan upprätthållas för varje anställd för att övervaka och identifiera eventuella områden som behöver förbättras. Försäkringsersättningar, såsom arbetstagare skada, kan hanteras mer framgångsrikt som ett resultat av att ha en solid mänskliga system resurser programvara istället.

HRM programvara ibland används för att skapa nya medarbetare över utbildningsprogram, som kan gynna företagen och de anställda. Exempelvis kan ett företag uppleva brist på personal som har en viss kompetens-set, så företaget använder för mänskliga resurser mjukvara för att identifiera de anställda som besitter just den skicklighet. Då företaget utnyttjar duktiga medarbetare att träna outbildade anställda.

Ett företag kan välja att ha en intern mänskliga system resurser programvara eller registrera dig för en extern webbaserad tjänst. I båda fallen är mänskliga resurser programvara i allmänhet säkert, eftersom personlig integritet är alltid en oro. Denna programvara kan stöd för mänskliga resurser avdelning på ett företag hantera den komplexa frågor om Human Capital Management.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.