Är Mini Bärbara datorer Användbar?

svara på frågan huruvida mini-bärbara datorer är användbara beror mycket på vad du vill använda en för. Dessa datorer är ett av de hetaste säljare under de senaste åren, särskilt för studenter som söker en billig maskin för att surfa på Internet och göra grundläggande datorkunskaper uppgifter, t. ex. ordbehandling och kalkylblad. Men de har också fått mycket kritik på grund av deras bristande funktion.

för vad de är tänkta att göra, mini bärbara datorer är ganska behöriga. De kan surfa på Internet med ganska bra hastighet med ett trådlöst kort. Vissa har mobilt bredband kort, som kan använda cellulära frekvenser för tillgång till Internet så WiFi inte behövs. Kan dock denna funktion kostar lite mer i vissa modeller.

En av de främsta kritiken mot minidatorer laptop är skärmstorlekar. De flesta är inte några större än 9 inches (22,86 cm). Även om många kanske föredrar en större skärmstorlek, är det faktum att mini bärbara datorer är angiven som på grund av sin mindre storlek. De som vill en större skärmstorlek bör överväga en annan typ av dator notebook.

Det bör noteras att de som är intresserad av datorer mini laptop bör se för att förstå vilket operativsystem de kan få. Även de tillverkare som specialiserar sig på modeller PC bärbara, kan inte operativsystemet Windows ®-baserade. I stället kan vissa vara ett Linux ®-system. Även om detta inte kan vara ett stort bekymmer för många människor, de som används till ett visst operativsystem är kanske inte uppskattar förändringen.

För dem som vill göra lite mer med sina bärbara datorer kan mini bärbara datorer inte vara det bästa valet. De är inte bra för de flesta spel program. Alla resurskrävande programmering, exempelvis utarbetande, skulle också vara bristfällig på dessa mini laptops. De får springa långsamt, blir nervös och till och med frysa upp. Av denna anledning skulle alla som behöver en dator för sådana tillämpningar gör klokt i att överväga andra modeller.

Var mini bärbara datorer gör Excel är i deras portabilitet. Förutom att vara mycket lätt att bära från plats till plats, är batteritiden också mycket bra. En av de största konsumenterna av batterier i datorer är skärmen. Den mindre skärmen, kommer ju längre batteriet. I vissa fall, få sex till åtta timmar av en mini bärbar dator batteri är en rimlig förväntan.

En annan fördel med dessa datorer är kostnaden. Det är möjligt att få en maskin för så lite som $ 250 US dollar (USD). Ännu bättre modeller kan fortfarande köpas för ca $ 400 USD. Även om många inte kan innehålla en CD /DVD-enhet, att omfatta en hårddisk, mycket RAM-minne och möjlighet att ansluta trådlöst till Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.