Vad orsakar långsam Internet Service?

Oavsett vilken typ av tjänster som används för att ansluta med Internet finns det flera faktorer som kan ge även de mest robusta anslutning till en genomsökning. Här är några exempel på faktorer som kan producera långsam Internet tjänst, samt vissa lösningar för dessa faktorer.

Den kanske vanligaste situationer som kan resultera i långsam Internet är den nuvarande av ett virus på hårddisken enheten. Datorvirus kan överföras på olika sätt, oftast genom en bilaga i ett e-post. Det datavirus kommer att integreras i viktiga program på hårddisken och tyst använda upp en hel del resurser. Genom att avleda en del av de resurser som kör virus, en Internet-tjänst bromsa är oundviklig. Lyckligtvis kommer en installation virusskydd och borttagning programvara hjälpa att ta bort virus från hårddisken, samt hindra att nya från att angripa systemet. Som ett led i uppgift att förebygga långsam Internet-tjänst uppstår är det viktigt att se till att antivirusprogrammet uppdateras regelbundet.

Tillsammans med virus, det finns ett brett utbud av program som skapats för att ta kontroll över programvaran på hårddisken och använda den utan kunskap om systemets ägare. Program av denna typ är ofta som trojaner, eftersom de kan krypa innan de är någonsin upptäckts. Tillsammans med mask virus, trojaner förbrukar resurser och skapa en Internet sakta ner som kommer att vara märkbar. Den typiska Trojan förvärvas genom att öppna e-postbilagor, innebär att programmet kan ta tag i adressboken och börja skicka ut flera smittade bilagor till varje e-postadress på hårddisken. Antivirusprogram uppdateringar identifierar vanligtvis nya trojaner och virus och kan ta bort dem från systemet, förutsatt att Trojan inte är konfigurerad för att stänga av systemet om avlägsnandet görs.

Spyware och Adware är relativt oskadliga program som tyst ladda ner när webbplatser som besöks och används för att spåra Internet aktivitet användaren. De insamlade uppgifterna används normalt för att utveckla marknadsföringskampanjer och skapa e-texter. Tyvärr, spyware och adware också förbrukar resurser som kan bromsa ner systemet en hel del. Ta bort program kommer att vända förekomsten av långsam Internet, och göra det lättare att njuta av en mer robust takt.

Inte alla skäl för långsam Internet-tjänst beror på hemliga program och virus infekterar hårddisken. I vissa fall är ISP ursprunget av Internet långsammare. Routrar och servrar som används för att tillhandahålla tjänsten kan vara överbelastad eller erfarenhet en teknisk fråga som tillfälligt bromsar hastigheterna genom Internet Service Provider. Detta gäller för höghastighetståg lösningar samt för uppringt tjänsteleverantörer. Om den nuvarande trafikvolym till webbplatsen är mycket hög, och den server som hyser webbplatsen inte kan hantera trafiken, är uppfattningen ofta att av långsam Internet. Men är det här inte en fråga om en långsam Internet-anslutning, men en överväldigad server. Generellt om användaren helt enkelt kommer att gå undan och besöka webbplatsen vid ett senare tillfälle, kommer webbplatsen lasta mycket snabbare på att följa upp försöket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.