Vad är en bakgrundsbelyst Gaming Keyboard?

En bakgrundsbelyst Gaming Keyboard är ett tangentbord som har anpassats för användning med dataspel. Förutom att användas för spel, naturligtvis, kan denna typ av tangentbord skall användas för vanlig dator verksamheten också, och designen tenderar att vara populär hos programmerare förutom spelare. Vanligtvis bakgrundsbelyst gaming tangentbord är dyrare än traditionella tangentbord, men de tenderar också att vara av mycket hög kvalitet, eftersom de är konstruerade för att tåla hårt bruk av spelare.

utgör kärnan i en motreaktion gaming tangentbordet bakgrundsbelysningen, som lyser upp knapparna i mörkret. Vanligtvis omger bakgrundsbelysning knapparna lysande layouten på tangentbordet för att göra det lättare att hitta enstaka nycklar. Bakgrundsbelysningen också ofta visar symbolen på varje tangent. Red är en vanlig färg val för bakgrundsbelysning, eftersom det är en färg som är vänliga för ögonen i mörkret. Blå, lila, och programmerbara färger finns också på vissa modeller.

Förutom belysning, en bakgrundsbelyst gaming tangentbord är vanligtvis utrustad med extra knappar som utför speciella spel funktioner. Istället för att behöva slita i menyer och tangenttryckning kommandon kan spelare justera volymen, flytta och utföra en mängd andra uppgifter vid en knapptryckning. Dessa knappar är också fullt programmerbar, vilket gör att spelarna att ange unika funktioner, och en del kan kopplas med tangentbord makron, vilket gör slaget en nyckel för att utföra en komplex kommando.

Det finns många fördelar med att använda en bakgrundsbelyst gaming tangentbord. Spelare tenderar att vara mer exakt med en specialiserad Gaming Keyboard, speciellt en som ger bakgrundsbelysning synlighet i mörka rum. Dessutom tenderar de att vara snabbare, tack vare programmerbara och specialiserade nycklar. Vissa människor känner att användningen av makron och specialiserade kommandon tangentbord är inte helt rättvis, men många spelare hävdar att dessa kommandon ge dem den blixtsnabba kant som kan vara av avgörande betydelse i spel.

Bakgrundsbelyst gaming tangentbord också har en annan viktig fördel: de är extremt stabil. Många spelare gå igenom tangentbord mycket snabbt, eftersom de använder sina tangentbord mycket och de tenderar att vara hård mot dem. Gaming tangentbord är utformade för att tåla en hög nivå av tangenttryckningar, och en hel del övergrepp. Vissa spelare tycker att det högre priset är värt investeringen, om man betänker det faktum att en motreaktion Gaming Keyboard kan pågå i flera år, snarare än månader, samtidigt som en kant för användaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.