Vad är Freeware Security Software?

Freeware säkerhetsprogram är ett program som hjälper användare att skydda säkerheten i sina datorsystem. Den identifierar skadlig kod och punktskatter hot från systemet. Även säkerhetsprogram funktioner kan variera från program till program, har alla freeware säkerhetsprogram en sak gemensamt: det är gratis att använda.

Gratisprogram säkerhetsprogram kan definieras på olika sätt mellan företag. Men när den genomsnittliga konsumenten talar om trygghet mjukvaran, de är oftast innebär anti-virus, anti-spyware, och andra anti-malware-verktyg. De kan också hänvisa till säkerhetsprogram som utför särskilda funktioner som övervakning brandväggar, kryptering filer eller till och kontrollerar tillgång till Internet.

Regelbundna genomsökningar av system, vare sig manuell eller automatisk, kan utföras av freeware säkerhetsprogram. Dessa skanningar kan hitta virus, maskar, trojaner, adware, spyware, dialers, keyloggers och rootkit hot så fort de visas. När karantän och tas bort kan hot minimeras och utrotas från datorns system.

Användare bör informeras om att freeware säkerhetsprogram kan skryta många funktioner, men ett enda program ofta fungerar det inte som en allt-i-ett säkerhet ansökan. Många användare tycker att det är nödvändigt att hämta och installera olika fri programvara så att alla nödvändiga funktioner omfattas. Som en följd av detta kan användare hitta sig med olika program körs i datorns bakgrund. Det är dock resursförbrukningen ofta minimal jämfört med de resurser normalt förbrukas av proprietär programvara.

När du försöker hitta en lämplig programvara freeware säkerhet bör du vara antalet malware definitioner ett program har. Dessa definitioner huvudsak "definiera" vad en malware hot är att programvaran. När programmet känner igen en definition, loggas det som ett hot, informerar en användare av dess närvaro och hjälper innehålla hotet. Eftersom malware utvecklas varje dag, skulle användare gör klokt i att välja ett program som uppdaterar definitioner och håller på toppen av de senaste hoten som kommer från datorn och Internet-världen.

Användarna bör också utreda recensioner för freeware säkerhetsprogram innan du försöker att hämta och installera särskilda program. Inte alla system byggt på samma och vissa fungerar bättre än andra. De som är intresserade av en programvara ska läsa bedömningar av specifika funktioner som är viktigast för dem. Till exempel kan någon med en hektisk livsstil vill vara säker på att ett program är tid för skanning snabbt och att falskt positiva resultat, om den finns, är minimala.

Den som letar efter den bästa säkerheten mjukvaran tillgänglig till honom först ladda ned den senaste Microsoft ® Windows säkerhetskorrigering. Dessa fläckar kan hittas på den officiella Microsoft ® hemsida. Microsoft ® plåster nedladdningar är gratis, kan effektivisera en dator: s verksamhet och hjälpa till att skydda användarens integritet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.