Hur kan jag återvinna tonerkassetter?

Återvinning tonerkassetter är inte bara bra för miljön, det är ganska enkelt att göra. Många butiker som säljer toner kommer inte bara att ta tillbringat patronen upp dina händer, men kommer också att erbjuda dig en prisskillnad på en ny patron för handel i den gamla. Den gamla kassetten sedan fyllas och säljs med rabatt.

Det är viktigt att notera att medan utrustningen är ny och som omfattas av tillverkarens garanti, använda återvunnet tonerkassetterna i vissa jurisdiktioner kan medföra att tillverkarens garanti. I USA är detta förbjudet. Användningen av återvunna tonerkassetter är förbjudet enligt federal lag från tömning av tillverkarens garanti för maskinen dessa patroner används i. I platser som är oskyddade av sådana bestämmelser, många människor att börja återvinna tonerkassetterna efter deras garantier ut.

Tonerkassetter är gjorda av intrikata delar som slits med användning, så antalet gånger en viss typ av patron kan fyllas är begränsad. När återvinning tonerkassetter kommer alltid frågar sannolikt om patronen har tidigare fyllts på.

För dem med en smula skicklighet och intresse, kit finns att tillgå som gör att du kan fylla din egen tonerkassetter. Detta gör återvinning tonerkassetter mycket bekvämt och billigt. Toner Påfyllnadssatser olika, beroende på vilken typ av patron. De flesta satser är grundläggande anvisningar, och toner är oftast förpackad i en plastflaska.

När fylla en tonerkassett, kan du behöva smälta en liten "fylla hål" i patronhylsa. En lödkolv kan användas för detta ändamål. Borrar ska kunna undvikas, eftersom de kraft bitar av mark plast i toner kammaren. Toner hälls genom att fylla hålet, som är tejpade stängd efteråt.

När återvinning tonerkassetter, om patronen har fyllts på mer än ett par gånger, kan det vara klokt att lägga till endast en del av toner i stället för att fylla hela kammaren. Om kassetten går dåligt, kommer du att ha förlorat mindre toner.

Laserskrivare kassetter levereras med en inbyggd trumma i de flesta fall. Med tiden trumman kommer att bära, lämnar märken på tomma områden på sidan. Den allmänna regeln är att en trumma stil patroner endast kan fyllas på en eller två gånger. Om du är återvinning tonerkassetter genom att fylla dina egna, kan du använda trumman så länge det fungerar väl, vilket kan göra mycket mer än två refill.

Toner kan vara mycket rörigt om de hanteras felaktigt, förstöra kläder, mattor eller möbler. Det är också skadligt att inandas, och många typer av toner anses farliga. Om att fylla din egen Bläckpatroner, vidta lämpliga försiktighetsåtgärder och lagra Påfyllnadssatser utom räckhåll för barn och husdjur.

Återvinning tonerkassetter förlänger livslängden av oräkneliga patroner som annars skulle kasseras i förtid. Även om det tål att upprepas att ny utrustning under garanti krävs nya tonerkassetter kan dina förbrukade patroner fortfarande handlas i.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.