Hur får jag det bästa 3G-täckning?

mobila enheter, kan en användare vara ansluten till Internet utan att behöva vara hemma. De senaste tekniska framstegen inom mobila nätverk sätta höghastighetsanslutningar Internet för att den genomsnittlige användaren utan begränsande sladdar. Med hjälp av en 3G-nät kan användaren arbeta, spela och hålla digitala anslutningar vid liv samtidigt på att gå helt enkelt genom att registrera dig för 3G-tjänster. Följande tips kan hjälpa en användare att få den bästa 3G-täckningen på sin disponibla.

forska flygbolag innan du anmäler dig för 3G-tjänster kan hjälpa abonnenterna att få bästa täckning. Dra upp och jämföra täckningsområde kartor och se till att du får en stadig och stark 3G signal i alla områden där du räknar med att använda 3G-tjänster. Till exempel, om du tänker använda 3G på arbetet, i hemmet och andra platser som du kan ofta kontrollera att dessa platser ligger inom transportörens täckning kartor. Det är viktigt att komma ihåg att 3G-täckning inte gäller alla områden.

Bestäm vad som händer när du och din enhet strövar omkring utanför en 3G-täckning. Många flygbolag byta till en 2. 5G nätet som EDGE när enheten lämnar 3G-området. Om enheten som standard till 2,5 G, studera 2,5 G nät kartor för att verifiera att du alltid ska ha täckning, även om du är utanför ett 3G-område.

Ta

ut vilka extra utrustning du behöver tillgång till ett 3G-nät. Undersök enheten och avgöra om det krävs en ExpressCard ™, en USB-enhet, eller om den nödvändiga hårdvaran för en 3G-anslutning är redan integrerat i produkten. Vissa transportörer kan kräva att du laddar ner programvara för att ansluta till sina 3G-tjänster. Var medveten om att denna utrustning och programvara kan kosta extra.

Optimera en enhet nätverksinställningar betydligt kan öka nät hastigheter. Användare bör inte göra misstaget att tro att de automatiskt har den bästa farten möjligt eftersom de är en beprövad 3G-täckning. I verkligheten kan olika enheter varierar i nätverkets hastighet. Detta kan enkelt åtgärdas genom att optimera nätet hastigheter. Ladda ner från tredje part kan fri programvara hjälpa användare att se till att deras anslutningar så fort de kan.

När en användare registrerar sig för 3G-täckning, är det bäst att dra fördel av eventuell avkastning politik att lufttrafikföretaget kan erbjuda. Med enheter till 3G-områden och se till att dessa fungerar väl kan spara en användare från att behöva handskas med låga signaler eller skadad utrustning. Testa ladda upp, ladda ner och hastigheter nätverk med hjälp av någon hemsida som syftar till att göra det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.