Vilka är de bästa tipsen för Internet Research?

Internet är ett populärt och viktigt instrument för forskning som kan komma åt alla typer av information från hela världen. Internet marknadsföring forskning eller akademisk forskning kan nås på några sekunder. Från och med en klar bild av exakt vilken typ av information behövs kan göra processen med att göra efterforskningar på internet som snabbt och effektivt.

Sökmotorer och kataloger är de två typer av arrangörer Internet forskning och dessa är bäst för få tillträde till vissa typer av information. Till exempel när de söker ett allmänt ämne, såsom botanik med avsikt att hitta ett brett utbud av information i ämnet från många olika källor, kataloger tenderar att fungera bäst. En Internet-katalog är kategoriserade efter ämne och kataloger är på Deep Web, som inte kan nås med en vanlig sökrobot eller vanliga sökmotorer. En djup sökmotor som CloserLookSearch kan komma akademisk eller biblioteksdatabaser av teman som löper genom abonnemang. The Deep Web, som också kallas den dolda eller osynliga webben eller Deepnet hänvisar till allt utöver sökmotorn tillgång yta webben.

Om intentionen att forskningen Internet är att besvara en specifik fråga, särskilt om olika ämnen är inblandade som letar efter det bästa hem baserade företag och sedan använda sökmotorer på ytan webben är vanligen tillräcklig. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan objektiv information och åsikter även om båda kan vara till hjälp när de utför forskning för att svara på frågor om olika ämnen. Offentliga webbplatser och upplysande platser där författare och redaktörer är identifierade med deras bakgrund och referenser brukar vara de mest pålitliga. Pressmeddelanden är inte lämpliga för de flesta Internet forskning som de är skrivna i reklamsyfte. Förstå bias och anledningen till viss information finns tillgänglig är viktig.

En av de bästa tips för att utöva fortlöpande Internet forskning är att hålla favorit forskningsanläggningar i verktygsfältet Länkar genom att gå till Visa sedan Verktygsfält sedan Länkar. När forskning en rad olika källor samtidigt, kan många fönster vara öppna snarare än att bara ha en källa på Internet forskning i ett fönster. Eventuella felaktigheter som konstaterats under forskning bör rapporteras till webbplatsen ägare eller redaktör så att informationen kan uppdateras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.