Vilka är de bästa tipsen för Home Videoredigering?

Home Videos drar mer uppmärksamhet tack vare nya Internet och ladda funktioner. Även utan tidigare video eller redigering erfarenhet, en egen film kan visas professionell. Dessa dagar, videokamera och redigeringsprogram är de enda verktyg som behövs för att göra hemvideor. Genom att följa några enkla riktlinjer kan dessa verktyg leder till hög kvalitet hemma videoredigering.

Det första steget i digital redigering är att flytta bilder från kameran till datorn. Filmerna kan delas upp i mindre filer att bli mer hanterbar, och ett program som Adobe Premier kan hjälpa ladda filmen skott för skott. När filmen är uppladdad, skott vara nödvändigt att välja. Detta är bara en fråga om att hitta de bästa filmade vinklar. Skotten kan dras in i en tidslinje så att de kommer att koppla samman och skapa en film.

Med dessa tre steg kan en rå hemmavideo skapas. Naturligtvis kan ytterligare åtgärder vidtas på vägen för att förbättra kvaliteten på hem videoredigering. Smidiga övergångar bör införas mellan scener så den video flöden från början till slut. De flesta dator redigeringsprogram kommer att ha inbyggda övergången funktioner, bland annat löser sig, bleknar, våtservetter och andra-som kan dras mellan två klipp på tidslinjen.

Video har flera ljudkällor, inklusive naturliga ljud av ämnen i filmen, bakgrundsmusik och berättarröst. En rå video behöver bara den första. Musik kan skapa vissa känslor hos tittare och ändra hela tonen i filmen, medan berättande kan användas för att klargöra förvirrande punkter eller att förklara vad som händer. Dessa ljudkällor kan redigera hemvideo verkar mer professionell.

Musik skall importeras till en ljudfil och blanda med det ursprungliga ljudspåret i videon. Ena eller det andra kan ställas in blekna med hemmen videoredigering programvara så att båda kan användas samtidigt. Berättande skall läsas in i kameran, och berättande ljudspår kan separeras från videon spår. När berättande film fattas, kan det laddas upp till tidslinjen, tillsammans med musiken.

Tre gratis program för PC som kan göra redigera hemvideo enklare är Windows Movie Maker, Avid Free DVD och Virtual Dub. Windows Movie Maker levereras med Windows XP. Det vara bra att klippa bort onödiga skott och det är användarvänligt för nybörjare. Avid Free DVD är en lite mer hotfull, men det har användbara funktioner för trimning video, redigera ljud och skapa rubriker. VirtualDub är ett snabbt program med speciella funktioner för att justera ljusstyrka eller klarhet bilder. För Mac användare är iMovie känd som användarvänlig mjukvara för alla nivåer av hem videoredigering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.