Vad är några populära Datorkringutrustning?

Vad är några populära kringutrustning till datorer? Den mest kända av alla populära kringutrustning till datorer är säkert musen och tangentbordet. Det kan vara ett tag innan dessa inmatningsenheter gå ut med stil.

Det finns många alternativ till den klassiska tangentbord-tangentbord med snabbtangenter som fyller specifika funktioner, böjda ergonomiska tangentbord, tangentbord med ordnas nycklar, och så vidare. Det finns även ett "virtuellt tangentbord" som bara är en ljusprojicerande ses av infraröda sensorer. Det finns också många typer av möss som finns-optiska möss, trådlösa möss, små möss resa med enkla knappar och stora spel möss med fem knappar eller mer.

Några populära datorer förutom tangentbord och mus är skrivaren flatbäddsskannern, den externa hårddisken, talaren, och Bluetooth ®-mottagare. Med undantag för den sista, dessa tillbehör har ganska funnits så länge som den prisvärda personliga datorn. Denna artikel kommer att sammanfatta dessa populära kringutrustning till datorer och vilken typ av person som kanske vill köpa dem.

skrivaren kan du ta text eller bilder från en dator och skriva ut dem på ett pappersark. I likhet med tangentbord och mus är skrivaren nästan universellt bekant. En nackdel värda att nämna gäller färgskrivare-de ofta kräver två eller flera relativt dyra bläckpatroner. Även text kan ofta skrivas billigt, foton eller stora bilder förbrukar stora mängder bläck.

En annan ångvält i världen populära kringutrustning till datorer är flatbäddsskannern. Dessa finns nu för under 50 dollar (USD) på eBay. Flatbäddsskannern kan användas för att "scanna" ett papper bild eller text och omvandla den till en dator datafil. Det är som motsatsen till en skrivare. Istället för att överföra data från en fil till en sida, den gör tvärtom.

Kanske den mest populära kringutrustning för hardcore användare är den externa hårddisken. Den externa hårddisken används för att lagra data säkert på en oberoende enhet. Många externa hårddiskar är bepansrade och tål fall och effekter. En extern hårddisk kan du lagra och säkerhetskopiera stora data bitar som CAD-eller videofiler. Kostnaden för dessa enheter är att sjunka till under 1 USD per två gigabyte, medan maximal storlek för en enskild enhet överträffar en terabyte.

Högtalarna är ett måste kringutrustning för musik aficionado. För 100 dollar kan du få en uppsättning högtalare med grundläggande surroundljud kapacitet och en ansenlig subwoofer. Med populariteten för MP3, många använder sin dator för att spela låtar på deras stereo i stället för en cd-spelare.

Det sista av den populära kringutrustning till datorer som skall diskuteras här är Bluetooth ® mottagare. En liten adapter som ansluts till datorns USB-port gör att datorn kan kommunicera med olika Bluetooth ®-enheter, inklusive mobiltelefoner, vissa kameror och annan elektronik. Bluetooth ® är en trådlös standard som gör att du snabbt överföra data mellan mobila enheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.