Vad är några pedagogiska webbplatser för barn?

Föräldrar söker gratis, pedagogiska webbplatser för barn kan hitta bra webbplatser att lära barn akademiska färdigheter såsom läsning, matematik, naturvetenskap och samhällskunskap. Dessa pedagogiska webbplatser för barn är interaktiva, färgstarka, och uppmuntra barn att lära sig på ett roligt, informell miljö. Många människor är omedvetna om dessa gratis online resurser, så det är bra att göra lite undersökande att bestämma vilka webbplatser som är bäst för varje enskilt barn.

En hemsida som gynnas av föräldrar och lärare är Starfall. com webbplats. Denna pedagogiska webbplats för barn innehåller en mängd aktiviteter som lär eleverna viktig läsning begrepp. Från att lära brev ljud att läsa noveller, bidrar denna webbplats barnen i årskurserna Pre-K genom tvåan. Barn kan välja mellan en mängd olika interaktiva spel som har en ljus färg, musik och ljudeffekter.

Kidsknowit. com är en annan interaktiv webbplats för barn. Webbplatsen har en mängd länkar om ämnen som djur, astronomi, humanbiologi, dinosaurier, historia, stavning, språk konst och mycket mer. Områdets djur avsnitt låter barnen ta en virtuell tur till zoo för att lära sig om djur och deras livsmiljöer. Barn som tycker om att lära om rymden kan klicka på astronomi del av sidan som tillåter barnen att ta en interaktiv resa genom universum. Från fria pedagogiska filmer till spel och allt däremellan, kan barnen lära sig en rad olika teman genom att besöka Kidsknowit. com.

Funbrain. com är en populär pedagogisk hemsida för barn som funktioner matematik och spel behandlingen. Barnen kan spela spel som Math Baseboll och Math Racing att lära matematik begrepp. Grammatik gorillor lär barnen engelska grammatik. De kan arbeta på sin läsförmåga genom att läsa webb-böcker och serier som den bäst säljande Dagbok från en Wimpy Kid . Av de många pedagogiska webbplatser för barn, är Funbrain. com en av de mest omfattande.

PBS för barn ger en pedagogisk webbplats på PBSkids. org. Barn spelar spel med tecken från kanalens TV-program. Alla spel är utbildnings-och funktionen som främjar matematik, läsning och mycket mer. Spelen är anpassade för olika åldrar och tillåta barnen att lära sig i en vänlig webbmiljö.

Detta är bara en handfull av pedagogiska webbplatser för barn som föräldrar kan använda för att hjälpa sina barn lyckas i skolan bara genom att spendera tid med att spela ett par pedagogiska spel. Den pedagogiska webbplatser för barn hjälper barn att stärka kunskaper i matematik, läsning, naturvetenskap, samhällskunskap och mycket mer. Colorful, interaktiva funktioner ge barn en praktisk sätt att lära sig mer om olika akademiska ämnen. Utgifterna bara några minuter om dagen med dessa spel kan hjälpa barn att förbättra sina resultat i klassrummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.