Vad är fel Management Software?

Fel programvara är ett vitt begrepp som tillämpas på olika typer av register kontroll och rengöring mjukvaruprodukter. I de flesta fall kan dessa typer av fel programvara ställas in för att rutinmässigt scanna befintliga hårddiskar eller nätverk server för varje typ av fel i, och leverera en lista över fel till systemadministratören. Medan vissa former av denna typ av programvara kräver manuella utförandet av ett syfte att fastställa de buggar och fel, det finns vissa programvaror som automatiskt kommer att fastställa problem och sedan rapportera status till administratören.

Med så många yrken som utnyttjar datateknik i dag, ofta utvecklingen av mjukvara felhantering paket är inriktat mot hantering särdrag inom dessa branscher. Sjukhus programvara som är utformad för att upptäcka funktionella eller registreringsfel patienten databaser och andra viktiga program kan skräddarsys för att passa de behov av vård nätet. Fel hantering av lösningar för företag, små företag, och hem företag innehåller ofta en del grundläggande inställningar som kan leda till en viss grad av kundanpassning, antingen i form av vilka problem att söka eller processen för skanning och fastställande av frågor.

Fel programvara kan köpas i de flesta butiker kontorsmaterial, liksom många affärer dator. Dessutom är det möjligt att köpa och ladda ned olika typer av fel programvara direkt från ett antal webbplatser. Många av dessa nedladdningsbar programvara erbjuder en prövotid under en bestämd tidsperiod. Några av dessa kan den potentiella köparen att ladda ner en version med begränsad kapacitet. När produkten är köpt, ytterligare nedladdningar förstärka den ursprungliga demoversionen och ge full funktionalitet.

Oavsett om den används i tjänsten eller för hemmet, fel programvara kan hjälpa till att identifiera och åtgärda små problem innan de kan orsaka stora problem med driften av arbetsstationer anslutna till nätverket. Det finns olika typer av fel programvara som ger täckning från grundläggande till avancerad nivå. Relativt billig och enkel att installera, programvara felhantering hjälper systemet springa snabbare och mer effektivt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.